zawieszenie ori Lemforder
zawieszenie ori Lemforder
Witam,nigdzie nie moge znalesc wiadomosci na nurrujace mnie pytania,moze ktoś podpowie albo jest pewien,interesuje mnie zakup orginalnych wahaczy do mojej a6 c5 2,7T z 2000r.Szukam i przegladam,czytam forum ale zastanawia mnie wyglad tych wahaczy,pytania brzmią : jak wyglada tulejka bananów?na allegro są takowe ale dwa rodzaje,jedne zalane czarna gumą a drugie jak z master sportsa wygladaja oraz interesuje mnie fakt jakiego koloru są oryginalne koncówki drązków kierowniczych. A moze ktoś zna kogoś od kogo mozna spokojnie kupić takie zawieszenie?ja wiem ze znaczek audi powinien byś starty ioraz o sowie a takze o tym ze gówne wachacze powinny mieć na sworzniu zabezpieczenie jedno koloru rózowego ale te zdjęcia sami wiecie jak wygladaja a jak pisałem do sprzedawcy to nic wiec zakładam ze lipa...dziekuje i pozdrawiam!:)
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Wiktor
- Rocznik: 2008
- Moje auto: Q7
- Nadwozie: SUV
- Silnik: 2.0 TDI
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Ja mogę polecić Ci wahacze LMO od kolegi TOM77 z http://a4-klub.pl/index.php? . Pracuje on w hurtowni w Warszawie. Sam u niego kupowałem. Górne po 130, dolne około 250, a łączniki 50. Wszystkie napewno oryginał, leciutkie, znaczki pościerane, wzorowe wykonanie, spinki fioletowe itd. Wszystko z kompletem śrub i nakrętek też w woreczkach LMO.
Zarejestruj się i napisz mu PW z a4 klubu. Te ceny to dla klubowiczów.
Pozdrawiam
Zarejestruj się i napisz mu PW z a4 klubu. Te ceny to dla klubowiczów.
Pozdrawiam
- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt: