Niefabryczne radio - wybór
Niefabryczne radio - wybór
Panie/Panowie
Czy ktoś z Was ma w swoim aucie radio Alpine CDE-173BT i może mi coś o nim więcej powiedzieć?
A może doradzicie jakiś inny model 1 DINowy.
Pozdr
Czy ktoś z Was ma w swoim aucie radio Alpine CDE-173BT i może mi coś o nim więcej powiedzieć?
A może doradzicie jakiś inny model 1 DINowy.
Pozdr
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Gosia
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- yaszczur
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
Adi'x, jak każda Alpina, sprzęt warty swojej ceny. Dobra jakość wykonania i dźwięku. Powiedz może czego oczekujesz od radia, to coś poradzimy, bo jeśli należysz do grona słuchającego muzyki z mp3, jeszcze w marnej jakości, najczęściej 128/kbps, to nie ma co się rozwodzić nad jakością dźwięku.
Pozdrawiam...
Oczekuję dobrej jakości dźwięku, ale na chwile obecną nie planuje wytłumienia drzwi itp. Osobiście lubię słuchać muzyki głośno i w dobrej jakości - w domu odtwarzam tylko pliki w formacie flac na wysokiej jakości słuchawkach.
Aktualnie mam radio 1 din z wysuwanym ekranem DVD po poprzednim właścicielu - radio firmy SENCOR
Aktualnie mam radio 1 din z wysuwanym ekranem DVD po poprzednim właścicielu - radio firmy SENCOR
- yaszczur
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
Ciesze się, że są ludzie, którzy mają takie podejścieAdi'x pisze:Oczekuję dobrej jakości dźwięku, ale na chwile obecną nie planuje wytłumienia drzwi itp. Osobiście lubię słuchać muzyki głośno i w dobrej jakości - w domu odtwarzam tylko pliki w formacie flac na wysokiej jakości słuchawkach.

Jeśli chodzi o jakość dźwięku, na Alpine się nie zawiedziesz. Nawet najniższe modele przyjemnie grają. Jeśli chcesz mieć alternatywę, polecam Kenwood KDC-BT945U.
Pozdrawiam...
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Wojtek
- Rocznik: 2018
- Moje auto: Inne
- Nadwozie: Hatchback
- Silnik: 4.2 360KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
Witam, podepnę się pod temat. Poszukuję radyjka do swojej A6. Na początku chciałem ori, ale ceny za concert 2 zwaliły mnie z nóg. Budżet jaki mam na radyjko to max 200 zeta. Kolor podświetlenia oczywiście czerwony i fajnie jakby pod pasowało pod maskownice oraz obsługiwało płytki, ale to nie koniecznie. Dodam, że mam can (FIS+zegar elektroniczny z anteną GPS).
-
- Forum Audi A6 / A7
Zapomniałem dodać, że mam w aucie system BT i w związku z tym mam chyba przerobioną instalację. Zamieszczam zdjęcia poniżej.
![Obrazek]()
![Obrazek]()
czy w tym przypadku będe potrzebować jakiegoś adaptera jeśli kupie nie ori radio??
Kolejne pytanie jak sprawdzić czy jest zamontowany SUB? W A3 był ładnie widoczny w lewym schowku w bagażniku, tutaj mam tylko to:
prawy schowek
![Obrazek]()
lewy schowek
![Obrazek]()
czy w tym przypadku będe potrzebować jakiegoś adaptera jeśli kupie nie ori radio??
Kolejne pytanie jak sprawdzić czy jest zamontowany SUB? W A3 był ładnie widoczny w lewym schowku w bagażniku, tutaj mam tylko to:
prawy schowek
lewy schowek
-
- Forum Audi A6 / A7
Ostatnio kupilem http://www.kenwood.eu/products/car/rece ... KMM-100RY/. Ku mojemu zdziwieniu miesci sie pod klapka:D Do tego podswietlanie na czerwono idealnie pasuje do wnetrza.
Było - A6 C5 Avant 2000 1.8T
Teraz - Seat Leon 5F 2019 Xcellence 1.5 TSI
Będzie/kolejne - na pewno Audi
Teraz - Seat Leon 5F 2019 Xcellence 1.5 TSI
Będzie/kolejne - na pewno Audi

volvo132, Kolego powiadasz,ze ten model mieści się nawet przy zamknięciu klapki bez zdejmowania panelu?Masz może jakieś poglądowe fotki jak się prezentuje na konsoli?
Ostatnio zmieniony 24 lut 2015, 21:16 przez koval83, łącznie zmieniany 1 raz.