W stanie technicznym minimum BDB - ja Ci moge nawet znaleźć RS6 + i jest blisko mnie bo w Łodzi. Z tym, że stan techniczny bywa różny....
Bede oglądał mase potencjalnych ofiar na oku, ale kupie dopiero kiedy bede pewien , ze jest OK.
Oglądałem S6 i z zewnatrz w porzadku w środku sporo przetarć na blacie teoretyczne 220 tys.
Tylko oglądnąłem... podczas przejażdżki Tip potrafił szarpać przy redukcji i strasznie długo zmieniał bieg na wyższy (jeździłem znajomego Tip`em, który działał dużo płynniej)
Wiec zrezygnowałem. Szukam dalej.
Obecnie śmigam małym wściekłym VW Polo :D silniczek AEX (leży już głowica na porting AEE, kolektory dolot i wydechowy oraz przepustnica od AEE) Podobno z 60 km ma sie zrobić powyzej 70 i od dołu ma byc DEEEviiiiiLLL

Nie powiem że jest ospały.
Auto zakupiłem przejściowo by miec czym jeździć w firmie za grosiki. Silnik oprócz rozprutego kanału olejowego na uszczelce głowicy - chyba jest w dobrym stanie bo po długib rozbiegu i wywaleniu zwezki w dolocie 180km/h leci (licznikowo) wiec jakies 170 powinien sie poruszac.
Obułem go w felgi 16`` na 7,5`` szerokości i sobie latam.
1.8 Turbo znam jak własną kieszeń. Obecnie Garret GT28RS, wtryski 350ccm, Remap VTG, DP, IC N. W planach Zakucie Wossnerr i GT56RS. Służę VAS`em.
BLACK EDITION Mod poczatek ----->
Regulamin Punkt 27