prawe lusterko AUDI A6 C5 2004r.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Ernesto
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T APU 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
nie sa przystosowane do podlaczenia trzeba przewody tagać , ale uwierz mi to bardzo proste oto rozpiska jak podlaczyc
PIN 1 - napiecie +12V po stacyjce
PIN 2 - GND
PIN 3 - napiecie +12V swiatla cofania
PIN 4 - sygnal do wkladów fotochromowych PIN 3 lusterka
PIN 5 - sygnal do wkladów fotochromowych PIN 7 lusterka
PIN 6 - napiecie z lampki podsufitki (zalezne od potencjometru jasnosci oswietlenia)
wiem ze pisałes do kolegi Kota ale to wszystkie dane mam od niego własnie bo przerabiałem temat u siebie z 2 miechy temu
PIN 1 - napiecie +12V po stacyjce
PIN 2 - GND
PIN 3 - napiecie +12V swiatla cofania
PIN 4 - sygnal do wkladów fotochromowych PIN 3 lusterka
PIN 5 - sygnal do wkladów fotochromowych PIN 7 lusterka
PIN 6 - napiecie z lampki podsufitki (zalezne od potencjometru jasnosci oswietlenia)
wiem ze pisałes do kolegi Kota ale to wszystkie dane mam od niego własnie bo przerabiałem temat u siebie z 2 miechy temu
- zediii
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 2006
- Moje auto: Q7
- Nadwozie: SUV
- Silnik: 5.0 580KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Odświeżam kotlet moje fotochromy juz się rozlaly wiec z tej okazji chce trochę zmodyfikować swoje lustra. Mam prawe małe lusterka elektryka+grzanie+fotochromy czyli teoretycznie 7pin chce zamontować sobie prawe duże dodać składanie nie koniecznie fotochromy czyli dorzucić 1 kabelek na 8pin. Teraz gdzie przeciąć z kad pociągnąć kable do składania jak jest z przełącznikiem tez go musze wymienić bo mam bez funkcji składania.
Czy podejda obudowy z GB wkłady musze wymienić na Eu czy będą pasować w obudowy składane GB czy trójkąty są taki same???
Czy podejda obudowy z GB wkłady musze wymienić na Eu czy będą pasować w obudowy składane GB czy trójkąty są taki same???
Pozdrawiam Marcin