Pawel_7 pisze:Zresztą auto ma silnik 4.2 a my tutaj rozmawiamy o jakimś radiu
Dam!ano napisz coś więcej o aucie

Bardzo dobrze, ja mam bzika na punkcie dobrego brzmienia nie tylko silnika ale i nagłośnienia wewnątrz auta, więc wszelakie sugestie porady itp. są mile widziane
Ze swoich nasłuchów zauważyłem już, że kupowanie adaptera pod system audio bose, to strzał samemu sobie w stopę, w moim przypadku zaraz po podłączeniu tego "wiekopomnego cudu techniki" głośniki grały gorzej niż na oryginalnym radiu, po włączeniu radia wyraźnie było słychać trzask wydobywający się z głośników, a podczas odsłuchu nawet z oryginalnie tłoczonych płyt CD jakość nie była zadowalająca ze względu na delikatny, ale słyszalny szum, dodatkowo rozładowywało mi akumulator gdy auto stało nieużywane.
Problem rozwiązało dopiero położenie na nowo kabli głośnikowych po swojemu, wbrew temu co się może wydawać dużo roboty przy tym nie było
cajar pisze:Fajną masz kierownicę - najlepiej wyprofilowana z dostępnych w C5. I najładniejsza

Powiedzcie mi, czy była wersja tej kierownicy, która miała tiptronic i możliwość sterowania radiem, czy mam zbyt wygórowane wymagania?