troche jeszcze mi brakuje częsci ale jak by ktoś coś miał od rs6 (progi , tylni zderzak , tylne błotniki chociaz juz zamówione ale nie wiem kiedy będą; )na zbyciu to chętnie kupię osprzęt zderzaka kupiłem w Angli w servisie taniej wychodzi niż w pl na allegro
moje a6 prawie jak rs6 ;p
moje a6 prawie jak rs6 ;p
oto moja a6 2.8 quattro 2000r pakiet rs6 wnętrze skóra kremowa Recaro
troche jeszcze mi brakuje częsci ale jak by ktoś coś miał od rs6 (progi , tylni zderzak , tylne błotniki chociaz juz zamówione ale nie wiem kiedy będą; )na zbyciu to chętnie kupię osprzęt zderzaka kupiłem w Angli w servisie taniej wychodzi niż w pl na allegro
![Obrazek]()
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
no przodzik wyglada dobrze, chetnie zobacze efekt koncowy
A6 3.0 TDI Quattro, ASB, 280ps i 560nm by MR Motors na Audi Forum . 

no niestety ale silnik jak narazie będzie 2.8 i tu jest bul bo pas przedni mi niepasuje do maski od rs6 jest dłuższa o 2 cm szukam pasu od 4.2 moze cos wykombinuje w pl z częsciami nie ma problemu tutaj to jest lipa zjezdziłem wszystkie złomy nie ma a6 z 4.2 silnikiem choć by nawet 2.7 tez by moze pasował moze ktoś sie bawił w taką; przerubkę i wie coś na ten temat bo kupie pas i lipa jak nie zpasuje , następny bul jest w lampach potrzebuję po lifcie i tez pytanie czy są; takie same co rs6 znalazłem na złomie xenony po lifcie i nie wiem czy brać,
jednym słowem skarbonka nie myslałem ze będzie tyle problemów z przerobieniem po wszystkim autko jedzie do pl i przekładka kierownicy
jednym słowem skarbonka nie myslałem ze będzie tyle problemów z przerobieniem po wszystkim autko jedzie do pl i przekładka kierownicy

felg w angli do rs6 jest poddostatkiem za 200f mój braciak kupił 19" z oponami ja szukam ale vortex-ów 19-20"
http://www.garaget.org/?car=4066
http://www.garaget.org/?car=4066