[Użytkownik] niewiadom
-
michal_bst
- Forum Audi A6 / A7

[Użytkownik] niewiadom
Po kilku wymianach wiadomości zrobiłem 5 września przelew(doszedł 8 września).
Po kolejnych pytaniach o wysyłkę i zbywaniu w stylu "jutro" doszła ostateczna
wiadomość 17 września, że paczka w drodze. Jest dziś 26 września i przepustnicy o wartości 230 zł(z przesyłką) nie otrzymałem.
Telefon użytkownika niewiadom milczy. PW nieodebrane.
Wstrzymywałem się z publikacją powyższej treści i dziś już uważam, że minął
ostateczny termin na finał transakcji.
Grzegorzu Niewiadomski - jeśli do poniedziałku nie otrzymam wiadomości z potwierdzeniem
wysyłki na mój adres lub potwierdzenia przelewu zwrotnego to sprawę zgłaszam na policję we wtorek.
Mam wszystkie niezbędne dane, potwierdzenie przelewu i screeny wiadomości potwierdzające
wyłudzenie/oszustwo z Twojej strony.
Do Administracji: w razie potrzeby mogę przedstawić:
1. potwierdzenie przelewu
2. screeny
Ps. po niedzieli dodam info o kolejnym użytkowniku, chyba że się człowiek opamięta i wyśle paczkę. Dodam tylko że ten użytkownik jest na forum od dawna.
Po kolejnych pytaniach o wysyłkę i zbywaniu w stylu "jutro" doszła ostateczna
wiadomość 17 września, że paczka w drodze. Jest dziś 26 września i przepustnicy o wartości 230 zł(z przesyłką) nie otrzymałem.
Telefon użytkownika niewiadom milczy. PW nieodebrane.
Wstrzymywałem się z publikacją powyższej treści i dziś już uważam, że minął
ostateczny termin na finał transakcji.
Grzegorzu Niewiadomski - jeśli do poniedziałku nie otrzymam wiadomości z potwierdzeniem
wysyłki na mój adres lub potwierdzenia przelewu zwrotnego to sprawę zgłaszam na policję we wtorek.
Mam wszystkie niezbędne dane, potwierdzenie przelewu i screeny wiadomości potwierdzające
wyłudzenie/oszustwo z Twojej strony.
Do Administracji: w razie potrzeby mogę przedstawić:
1. potwierdzenie przelewu
2. screeny
Ps. po niedzieli dodam info o kolejnym użytkowniku, chyba że się człowiek opamięta i wyśle paczkę. Dodam tylko że ten użytkownik jest na forum od dawna.
-
0x4B25A
michal_bst, tak jak wspominałem... DoC w razie czego dostarczy odpowiednich informacji Tobie lub Policji...
To nie jest Kolego od dawna... to nowy user, który napisał tylko jednego, nic nie znaczącego, posta...
Setki razy mówimy, aby takie rzeczy załatwiać przez Allegro... ehhh...
Dołączył: 2014-06-03, 09:18michal_bst pisze:Dodam tylko że ten użytkownik jest na forum od dawna.
To nie jest Kolego od dawna... to nowy user, który napisał tylko jednego, nic nie znaczącego, posta...
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2014, 13:30 przez 0x4B25A, łącznie zmieniany 1 raz.
-
michal_bst
- Forum Audi A6 / A7

-
0x4B25A
-
daniel1997
-
michal_bst
- Forum Audi A6 / A7

0x4B25A pisze:michal_bst, tak jak wspominałem... DoC w razie czego dostarczy odpowiednich informacji Tobie lub Policji...
Dołączył: 2014-06-03, 09:18michal_bst pisze:Dodam tylko że ten użytkownik jest na forum od dawna.
Mówię o innym użytkowniku - ten jest od 2010 na forum.
Na forach siedzę od dawna i zamawiałem zawsze bez problemów.
-
Anielski
-
michal_bst
- Forum Audi A6 / A7

-
Anielski
...każdej gotówki szkoda gdy jest wyrzucona w błoto.Przykro ,że Ciebie to spotkało.Mam nadzieję,że ta osoba,która tak postąpiła rozwiąże sama ten problem,a jak nie,to inne służby się tym zajmą...
Coraz więcej cwaniactwa...ech...
nastały takie czasy,że trzeba być ostrożnym.
Powodzenia w rozwiązaniu sprawy.
Coraz więcej cwaniactwa...ech...
-
michal_bst
- Forum Audi A6 / A7

-
0x4B25A
-
michal_bst
- Forum Audi A6 / A7

Poszło do prokuratury ale generalnie nie liczę na jakieś efekty i czekam na liścik z informacją o umorzeniu.
Chociaż czytałem na Volvoforum, że po 2 latach dwie osoby odzyskały kasę. Gość podawał fałszywe dane itd ale ostatecznie ostatnio dostali przelewy i informacje, że gość dostał 6 miesięcy więzienia(bez zawiasów).
[ Dodano: 2015-03-12, 18:15 ]
Przyszło oficjalne info o umorzeniu
Tak jak myślałem 
Chociaż czytałem na Volvoforum, że po 2 latach dwie osoby odzyskały kasę. Gość podawał fałszywe dane itd ale ostatecznie ostatnio dostali przelewy i informacje, że gość dostał 6 miesięcy więzienia(bez zawiasów).
[ Dodano: 2015-03-12, 18:15 ]
Przyszło oficjalne info o umorzeniu