ale też nie każdemu będzie się chciało jechać powiedzmy 50 km żeby komuś pomóc... ograniczenie tylko do województwa to trochę nie bardzo, za duży teren, za dużo km w razie "w" do zrobienia. trzeba by trochę zawęzić poszukiwania. zresztą można zrobić tak, że kto będzie chciał ten poda swoją lokalizację albo chociaż przybliżoną. jestem bardzo zainteresowany tym tematem bo jest szansa że sam sie czegoś od kogoś może nauczę a i może będę w stanie komuś pomóc..? póki mam audi to to drążę ten temat ale idą czasy na zmiany więc i może markę zmienię... chociaż audi to audimarach8 pisze:moze poprostu podzielic udzielających pomocy w odpowiednie województwa a kto bedzie chciał pomocy bedzie pisał
wszyscy jestesmy mobilni i nikt nie musi wiedziec gdzie mieszkamy
Nowy temat / nowy dział - osoby z kablami z województwa
-
krzysiek-lex
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Paweł
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
-
marach8
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Marek
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
chodzi mi oto zeby potrzebujący pomocy jechał do pomagającego który to okresli tylko w jakim woj pomaga nie musi w ten sposób pisac z kąd dokładnie jest a my sami dalej pisząć do takiej osoby stwierdzamy czy te 50km to dla nas duzo czy nie
jednym to tydzien jezdzenia drugim droga w jedna strone do pracy...
jednym to tydzien jezdzenia drugim droga w jedna strone do pracy...
-
0x4B25A
Panowie, inicjatywa bardzo dobra... zastanawiamy się tylko technicznie jak to rozwiązać... czy nie wystarczą odpowiednie tematy w viewforum.php?f=22 ? Podział jest na województwa, w każdym temat i osoby chętne do pomocy tudzież jej szukające, mogłyby w takim temacie się wypowiedzieć. Lokalizacja jest wpisana w profil, więc łatwo o oszacowanie odległości...