mały tuning mojej Audiczki A6 C4
- lukaszg8
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
ja bym pogonił te chromowane nakładki na lusterka
przyznam że sam o takowych myślałem ale jednak nie leżą do tego auta
ale to moje zdanie ... :-D
[ Dodano: 2009-05-16, 15:53 ]
Ja chce do mojej zapodać tylko chrom -pakiet (relingi i listwy na około szyb) i ładną felgę :-D a później jakieś drobne style
ringi na zegary , blenda tylna od S6 ,może skóra ... albo skóra+ alkantara ... itp
powodzenia

[ Dodano: 2009-05-16, 15:53 ]
Ja chce do mojej zapodać tylko chrom -pakiet (relingi i listwy na około szyb) i ładną felgę :-D a później jakieś drobne style

powodzenia

Audi 100 C4 Avant 94'r
- Forum A6 C4
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 C4 Forum
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
jak dla mnie to grill nie bardzo podchodzi, jak jest bez znaczka oooo to jeszcze jako tako sam ostatnio okleiłem tyle że paskami 3mm (szukałem jak najwęższych żeby mi się nie zlewało, co do lusterek to jeśli są to plastikowe nakładki to <dobani> , no chyba że wymieniłeś je na in-pro to jeszcze jako tako to wygląda :-P
pozdro
pozdro

faajna
ale bede szczery i wydam swój werdykt, te alumy pasują np do opla Astry ale nie do Audi
do Audi tylko ORI 

Ostatnio zmieniony 28 wrz 2009, 10:48 przez Łukasz 32, łącznie zmieniany 2 razy.
USUNIęTO - Regulamin Forum pkt 29!
- MarcinVAG
- Forum Audi A6 / A7
Chrom na lusterkach tez mi zbyt sie nie podoba wokol szyb jest oki tym bardziej na ciemnym aucie a ta tasma po grilu hmmm u mnie poprzedni wlasciciel objechal do okola te zaslepki w przednim zderzaki powyginane do okola ale odziwo sie trzymaja lecz ten chromik kawaleczkami odpaduje wiec trza sie tego pozbyc
chrom(ori) na grilu wystarczy i oczywiscie srebrne 4 pierscionki:):) osobiscie kompletnie nie czaje pozbywania sie tego waaaaznego symboly ( grill bez znaczka) :roll: ale to oczywiscie moje zdanie!

-
- Forum Audi A6 / A7