[A6 C5] podświetlenie nóg-brak świateł
[A6 C5] podświetlenie nóg-brak świateł
Witam, mój problem polega na tym że cała prawa strona auta nie działa. nie reaguje na otwarcie drzwi, nie świeci żadna lampka, ani czerwona, ani podświetlająca nogi, ani w podsufitce, w drzwiach (przód,tył).. bezpieczniki sprawdziłem wszystkie okej, żarówki okej.
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2014, 20:29 przez m4n77, łącznie zmieniany 3 razy.
- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
m4n77 Edytuj proszę temat i usuń z niego CL. Ponieważ pisanie dużymi literami oznacza krzyk i jest niezgodne z netykietą.
Ostatnio zmieniony 09 wrz 2014, 23:15 przez Audi A6 Warsztat, łącznie zmieniany 1 raz.
Warsztat, naprawy Audi A6.
-
- Forum Audi A6 / A7
m4n77,
AD. 1 - prowadnica do wymiany, lub wystarczy przeczyszczenie, przesmarowanie, miałem to samo i przesmarowanie/czyszczenie nic nie dało. Co do przełącznika to taka blokada, żeby dzieciaki nie otwierały szyb z tyłu.
AD. 2 - czy miałeś coś robione lub przerabiane w samochodzie?
Jeśli chodzi o tematy elektryki samochodowej to jest w Lublinie spec tylko nie mam do niego namiarów - skubaniec dobry jest i bierze małe pieniądze za to. Jak już nie dasz rady we własnym zakresie tego ogarnąć to postaram się znaleźć kontakt do gościa.
AD. 1 - prowadnica do wymiany, lub wystarczy przeczyszczenie, przesmarowanie, miałem to samo i przesmarowanie/czyszczenie nic nie dało. Co do przełącznika to taka blokada, żeby dzieciaki nie otwierały szyb z tyłu.
AD. 2 - czy miałeś coś robione lub przerabiane w samochodzie?
Jeśli chodzi o tematy elektryki samochodowej to jest w Lublinie spec tylko nie mam do niego namiarów - skubaniec dobry jest i bierze małe pieniądze za to. Jak już nie dasz rady we własnym zakresie tego ogarnąć to postaram się znaleźć kontakt do gościa.