Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C6] Antyradary - jaką mamy szybę ?

Subwoofery, skrzynie, głośniki, radioodtwarzacze, wzmacniacze, zwrotnice głośnikowe, kondensatory itd.
Zablokowany
iaqbec
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[A6 C6] Antyradary - jaką mamy szybę ?

Post autor: iaqbec » 29 sty 2009, 09:15

Zakupiłem właśnie, ale jeszcze nie dotarł (USA) Valentine One czyli popularną i legendarną ;-) V1 , teraz dopiero zaczynam się zastanawiać czy w C6 będzie odpowiednia szyba do działania tego typu sprzętu.
Jak wiadomo szyby powlekane dodatkami metalicznymi mocno blokują sygnały radiowe w tym np. antyradarów , GPS itd.
Wie ktoś może jakie są szyby w C6 ? Może ktoś używa antyradaru , oczywiście w celach edukacyjnych :-P ? Działa dobrze ?

Pozdrawiam ! <piwo>

iaqbec
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: iaqbec » 29 sty 2009, 10:52

I tu jest problem ... że z kodow wyposazenia jasno nie wynika jaka to jest dokladnie, byc moze w serwisie po VIN powiedzieliby cos wiecej , ale najgorsze jest to, że ta szyba jako jedyna czesc w moim autku byla wymieniona po kamyczku, wiec nie wiadomo co tam przelozyli , w kazdym razie jest oryginalna audi .
Autko ma raczej dosc standardowe wyposazenie , tj. pierwszy kod mowi ze nie jest to wersja indywidualnie konfigurowana .
Zastanawia mnie wiec czy poprostu w C6 montowali to badziewie ( niby lepsze ;-) czy nie montowali standardowo :)
Watpliwosci pewnie sie rozwieja jak urzadzenie dojdzie ... test z czujka drzwiowa podobno doskonale potwierdza obecnosc szyby "ekranowanej". :))

<piwo>

Awatar użytkownika
DoRuS
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: DoRuS » 30 sty 2009, 12:39

bedzie smialo dzialalo. probowalem u kupla w C6... oiczywiscie V1 i dzialalo :)

Darek...
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Darek... » 30 sty 2009, 15:39

właśnie miałem temat zakładać... bo odkąd przesiadłem się do A6 przestał działać pilot od bramy :shock: ,a nawi najpierw trzymam za oknem - aby sygnał złapało :roll:

Zablokowany

Wróć do „Car Audio”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja