Z doświadczenia odpowiem tak - tyle, ile zalejesz :D
Można zejść poniżej 10L (nawet poniżej 9) na benzynie, ale to jest wleczenie się na drodze krajowej. Przykład Olkusz-Kraków E94.
Typowo, bliżej 10-11L przy spokojnej jeździe, tj. w miarę przepisowo, bez niepotrzebnego deptania gazu, skrzynia ustawiona na D. Wtedy jeździ się na częściowo rozpiętej skrzyni i obroty silnika stoją na 1500rpm. W trybie S trzeba się liczyć ze spalaniem około 1,5L wyższym, w zbliżonych warunkach drogowych.
Na LPG przemnóż sobie przez wysterowanie instalacji. Ja mam dawkowane około 20-25% więcej gazu (nie jestem dokładnie pewien tej wartości), więc w zbliżonych warunkach spalanie wychodziło około 13.5L gazu.
Zdarzało mi się robić bardzo krótkie odcinki, w sumie 4km ale około 2km w jedną stronę, 2-3 razy w tygodniu, bez robienia innych tras w międzyczasie, no to wtedy spalanie benzyny wychodziło w granicach 15-18L (sprawdzane na stacji, przy dotankowaniu po kilkunastu takich jazdach).
Pamiętaj, że 2.7 w Quattro waży w granicach 1750-1800kg. To nie jest auto stworzone do robienia krótkich odcinków

Jedyny plus przy takim silniku jest taki, że swobodnie taką masę rozpędza w sensownym czasie, bez potrzeby wciskania gazu na 100%.