Audi A6 C5 Piękna Bestia Kolejna modyfikacja... str.25
-
MISIEK_A6
-
liberro
Praktyczne to jest TicoMISIEK_A6 pisze:Skóra Robie Wrażenie ale ja Jestem Wielbicielem weluru... Jest przynajmniej Dla mnie bardziej Praktyczny
Auto super ale jasna skóra by mu nie zaszkodziła
Zresztą nie rozumiem co w niej jest nie praktycznego łatwiej to umyć niż welur w zimie przy podgrzewanych siedzonkach aż miło się w nią wtulić , zobaczymy tylko co bedzie latem podejrzewam że dupę poparzę
- fanatyk_aut
- Forum Audi A6 / A7

-
MISIEK_A6
-
MISIEK_A6
Wilq, no własnie o to mi chodzi ,ze skorka jest efektowna wizualnie ale w lecie sie nagrzewa a zima zimna straszliwie... A welurek jest kompromisem pomiedzy materiałem a skóra
[ Dodano: 2009-01-28, 16:31 ]
Nie wytrzymałem i zamontowalem felgi 18" od RS6 :mrgreen: sami ocencie jak to wygląda
[ Dodano: 2009-01-28, 16:31 ]
Nie wytrzymałem i zamontowalem felgi 18" od RS6 :mrgreen: sami ocencie jak to wygląda
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- MR.A6
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Robert
- Rocznik: 2014
- Moje auto: Q7
- Nadwozie: Van
- Silnik: 3.0 CDUD 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
He,he Misiek,kółka spoko,ale gleba do nich to się prosi sama,a co do skór,to w zimie nie wsiadasz w krótkich spodenkach,co nie?,no jest uczucie wstrząsu termicznego przez chwilę,ale przez to szybciej się budzisz i jedziesz a nie zasypiasz ponownieMISIEK_A6 pisze:Haha panowie moje A6 ma idealnie czyste wnętrze... I nie gadajcie mi tutaj ze w zimie jest cieplutko bo mam skóry w domu i wiem jak jest w zimie jak sie siada... Poźniej zamin rozgrzejesz autko to ok... Ale pierwsze wrazenie najwazniejsze![]()
Forum internetowy a6klub.pl , a8team.pl , audi80.pl
-
marcin.audi.a6
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Marcin
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG