Witam.
Poniżej kilka zdjęć moejej A6tki. Wprawdzie autko mam już ponad rok, ale jakoś wcześniej nie było okazji aby się nią pochwalić.
Autko posiada:
Silnik 2.8 5v APR
Quattro
Automatyczna skrzynia biegów z Tip'em
Skórzane, elektryczne, podgrzewane fotele
Felgi aluminiowe letnie
Halogeny
Dwustrefowa klimatyzacja
Autko posiada instalację gazową, hula aż miło.
Przez ten rok użytkowania jedyne co musiałem zrobić to wymienić rozrząd, uszczelniacze na głowicach i wale (odma zamarzła) i małą podmiankę oleju w akrzyni.
[A6 C5] 2.8 Quattro Sedan
[A6 C5] 2.8 Quattro Sedan
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adrian
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Fajne smaczne Audi. Wnętrze piękne, z zewnątrz niewielka kosmetyka i będzie petard. Ja to faktycznie zainwestowałbym pierw w większe koła i celowałbym w 18". Sam mam takie i mimo iż wcześniej zaklinałem sie że takich dużych nie założę bo stracę na komforcie to teraz bym sie za nie nie zamienił a jeździ sie jak na 16". Później pokusiłbym się o lotkę na tylną klapę, delikatną ściemę szyb a na koniec zainwestowałbym w tylne lampy poliftowe nie ledy i ewentualnie w blendę. pozdro i szerokości
Co do zmian to jeszcze się zastanawiam. Napewno czeka go lakierowanie bo miejscami widać rdzę. Bedę lakierować całego bo chcę nim trochę pojeździć i robię dla siebie a nie na sprzedaż. Felgi to myslę że max 17'. Tylne lampy to niegłupi pomysł, będe musiał nad tym pomyśleć:) Wszelkiego rodzaju lotki czy spojlery to nie dla mnie - jestem na to za stary:D Myslałem też o wymianie chromów.
Srać na szalonego admina.