[A6 C5 Avant] Ciche głośniki tył po zmianie na Navi
[A6 C5 Avant] Ciche głośniki tył po zmianie na Navi
Witam. Zakupiłem radio navi plus i wszystkie kostki spasowaly po podłączeniu się włączyło wiec juz bylem zadowolony z zakupu dopóki nie włączyłem muzyki tylne głośniki i subwoofer grają tak cicho ze skalę przód/tył mam prawie na samym tyle bo aż głupio się słuchało jak słyszałem tylko przód. Powiedzcie czym to jest spowodowane? Będę wdzięczny za wszystkie pomysły.
Życie jest za krótkie, żeby jeździć dieslem...
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
jak to gdzie, na boczkach drzwi, na głośnikach wystarczy zdjąć boczki i sprawdzić, na subie w bagażniku,
ja mam bose i navi plusa i mam ten sam problem, ale sobie darowałem szukanie przyczyn po prostu daje trzy kreski więcej na tył i dźwięk się wyrównuje.
Ps: bose ma jak dla mnie za słaby sopran, gdyby mógł ktoś polecić jakieś dobre syczki na podmiankę będę wdzięczny[/code]
ja mam bose i navi plusa i mam ten sam problem, ale sobie darowałem szukanie przyczyn po prostu daje trzy kreski więcej na tył i dźwięk się wyrównuje.
Ps: bose ma jak dla mnie za słaby sopran, gdyby mógł ktoś polecić jakieś dobre syczki na podmiankę będę wdzięczny[/code]
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Mam podobny problem. Mi po przelozeniu na rnsd nie graja w ogole przednie glosniki. Mam nadzieje ze jest to kwestsia kodowana. Pokombinuje i jak cos bede wiecej wiedzial to dam znac
no i faktycznie byla to kwestia kodowania. Radio bylo zakodowane na bose. Zmienilem kodowanie na przedniepasywne tylne aktywne i gra wszystko pieknie
no i faktycznie byla to kwestia kodowania. Radio bylo zakodowane na bose. Zmienilem kodowanie na przedniepasywne tylne aktywne i gra wszystko pieknie