Pytanie w C5 2004r jakie bezpieczniki odpowiadają za światła drogowe L+P (długie) bo mam BIXENON dodatkowo i nie koniecznie potrzebuje jeszcze drogowe aczkolwiek nie wiem ponieważ chciałbym sprawdzić w nocy jak świeci sam BiXenon bez dodatkowych świateł długich.
Bezpiecznik światła drogowe
-
Robert-stegna
- Forum Audi A6 / A7

Bezpiecznik światła drogowe
Witam
Pytanie w C5 2004r jakie bezpieczniki odpowiadają za światła drogowe L+P (długie) bo mam BIXENON dodatkowo i nie koniecznie potrzebuje jeszcze drogowe aczkolwiek nie wiem ponieważ chciałbym sprawdzić w nocy jak świeci sam BiXenon bez dodatkowych świateł długich.
- kot919
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Audi Forum
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
Bezpiecznik nr 16 i 19 (oba 10A), ale jak je wyciągniesz to stracisz kontrolkę działania świateł długich
... poza tym podejrzewam, że sygnał ten jest wykorzystywany poprzez lampę do 'odsłonięcia' blaszki maskującej wiązkę światłą xenonu.
Najprościej chyba będzie odłączyć wtyczki od żarówek H7 bezpośrednio w reflektorach
Moduł sprawdzenia oświetlenia nie działa na żarówki świateł długich więc nic Ci się nie będzie wyświetlać na FISie 
Najprościej chyba będzie odłączyć wtyczki od żarówek H7 bezpośrednio w reflektorach
-
Robert-stegna
- Forum Audi A6 / A7