OFF licznika
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI 140KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
OFF licznika
Zauważyłem że po wyjęciu kluczyka ze stacyjki po jakims czasie po zgaszeniu wyswietlaczy wskazowki opadaja ponizej 0, wyglada na to ze dopiero wtedy calkowicie wylacza sie zasilanie, czy mozna to ustawic w zielonym menu aby szybciej sie wylaczalo?
OFF licznika
Piszę o tym bo mam u siebie jeszcze ori aku od nowości i nigdy nie mialem problemów z odpaleniem czy lato czy zima aż pewnego razu siedziałem w lesie na polanie sluchalem muzyki i rozładowal mi sie aku calkiem tak że musialem od kolegi prad brać. Moze to wina tego że na krotkich odcinkach jeździłem. Teraz uważam i patrze na poziom aku jak slucham muzyki na wyłączonym silniku. Mam czasem tak że aku poziom 100% troche posłucham przy otwartych drzwiach i poziom spada nagle do 10% może gdzieś jest tego przyczyna ale vcds nie pokazuje błędów.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Ryszard
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Nie dziwne bo jak wyłączyło się radio to moja żona wlaczala i tak kilka razy:)camelllcamelll pisze:trochę to dziwne
bo jeżeli aku robi się coraz słabsze to system wyłącza po kolei urządzenia - tak aby prądu starczyło na rozruch autaSambi pisze:siedziałem w lesie na polanie sluchalem muzyki i rozładowal mi sie aku calkiem tak że musialem od kolegi
Myślę że czas już pomyśleć o kupnie nowego bo ten jest z 2005
akumulator
Dzięki za podpowiedź bo już myślałem że ten model tak ma, tym bardziej że u mnie w pracy jest nowy Land Rover i podobne cuda się zdarzają.