MMI 2g MAPY i Aktualizacje
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TDI 233KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
panowie mam kłopot gdyż chciałem zrobić sobie aktualizacje. pl menu, bt i niestety nic mi sie nie udało-prawie, udało mi się tylko wrzucić soft 5150, dalej chciałem bt i pl menu ale nic z tego, próbowałem na różnych płytach, nagrywarkach i nic - wyskakuje że brak aktualizacji
może mi ktoś podrzucić(przysłać) dobrze nagraną wersje z pl menu oczywiście odpłatnie chyba że coś jest nie tak z moim mmi
i dlatego ten problem
może mi ktoś podrzucić(przysłać) dobrze nagraną wersje z pl menu oczywiście odpłatnie chyba że coś jest nie tak z moim mmi

S6C5 manual - jest
panowie posiadam a6 4f z 2005 z radiem mmi 2g (zmieniarka, navi dvd, bt, bose)
soft z 2005 roku w radiu, podeślijcie instrukcję aktualizacji i link do sprawnych plików.
to samo tyczy się nawigacji - jaka jest najnowsza i gdzie jej szukać ?
obecnie mam plytkę: Digital Road Map Western Europe a potrzebuje sie dostac z polski do włoch.
Udało mi się dziś przeprowadzić update softu i wgranie map do merca z 2004 roku, wiec jesli ktos cos potrzebuje dajcie znac
soft z 2005 roku w radiu, podeślijcie instrukcję aktualizacji i link do sprawnych plików.
to samo tyczy się nawigacji - jaka jest najnowsza i gdzie jej szukać ?
obecnie mam plytkę: Digital Road Map Western Europe a potrzebuje sie dostac z polski do włoch.
Udało mi się dziś przeprowadzić update softu i wgranie map do merca z 2004 roku, wiec jesli ktos cos potrzebuje dajcie znac