Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

brak subwoofera + Dolozenie z bose . mozliwe?

Car Audio
axel2000
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: axel2000 » 22 lip 2014, 08:01

skoro niema wtyczki u ciebie to pewnie fabrycznie nie było ja u siebie mam wtyczke i pewnie byl od nowości i z tego co wyczytałem na tylne głośniki idzie sygnal z suba i jak go niema to kiszka.

egoonn
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Ernesto
Rocznik: 1998
Moje auto: A6 C5
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 1.8T APU 150KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna
Kontakt:

Post autor: egoonn » 22 lip 2014, 10:18

saniva pisze:u mnie tyl działa ale suba ani wtyczki nie bylo kupilem i suba i wtyczke i teraz pytanie czy kable moge kolorami podlaczyc tak jak w identycznej kostce czerwonej ktora idzie do tylnych drzwi jest schowana w przegubie przy otwarciu ??
kostke od suba podlaczasz wedlug schematu jak ma byc , ty jeszce bedziesz dawal kable od radia jak wzbudzenie suba i inne
Obrazek[/img]

saniva
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: saniva » 22 lip 2014, 15:28

dzieki , opis sie przyda myslałem zeby kabli nie ciagnac do radia tylko zdjac tapicerke slupka ta co pasy bezpieczenstwa ida i tam jest ta sama kostka co idzie okablowanie do drzwi i tak samo podlaczyc przewody , lecz nie jestem pewny czy bedzie ok bo w drzwiach jest jeszcze jakas niebieska kostka

quattre222
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: quattre222 » 07 sie 2014, 21:55

Witam mam pytanie takie radio to symphony 2,niegraja tylne glosniki mam audi avanta, i nibylo ani subufera ani wtyczki, w bagazniku, i gdzie mam znalezc schemat jak podlaczyc subofera? i gdzie idzie ten kabel czy az do samego radia? Bo koles bendzie rozbieral taki sam samochud wiec moge wszystko zaporzyczyc,audio oryginal nie bose.

daw2
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: daw2 » 19 sie 2014, 20:41

michuthebest pisze:Jak chesz mieć fajny bass:D to proponuje montaz w boczek mds08 intetechnik w br:) ja wlasnie takie cos bede u siebie montował miałem w poprzednim aucie i narawde polecam:) choć du*y nie urywa i krwi z uszu nie ma! :D
Masz może kolego jakieś foty z tego suba?
Pomogłem? Kliknij

saniva
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: saniva » 20 sie 2014, 15:51

quattre222 pisze:Witam mam pytanie takie radio to symphony 2,niegraja tylne glosniki mam audi avanta, i nibylo ani subufera ani wtyczki, w bagazniku, i gdzie mam znalezc schemat jak podlaczyc subofera? i gdzie idzie ten kabel czy az do samego radia? Bo koles bendzie rozbieral taki sam samochud wiec moge wszystko zaporzyczyc,audio oryginal nie bose.
wiec ja założyłem orginalny sub w boczek i dorobiłem wiazke kabli pociagnałem przy progu nad schowkiem i do radia , szału nie ma ale jestem zadowolony

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja