brak subwoofera + Dolozenie z bose . mozliwe?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Ernesto
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T APU 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
kostke od suba podlaczasz wedlug schematu jak ma byc , ty jeszce bedziesz dawal kable od radia jak wzbudzenie suba i innesaniva pisze:u mnie tyl działa ale suba ani wtyczki nie bylo kupilem i suba i wtyczke i teraz pytanie czy kable moge kolorami podlaczyc tak jak w identycznej kostce czerwonej ktora idzie do tylnych drzwi jest schowana w przegubie przy otwarciu
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam mam pytanie takie radio to symphony 2,niegraja tylne glosniki mam audi avanta, i nibylo ani subufera ani wtyczki, w bagazniku, i gdzie mam znalezc schemat jak podlaczyc subofera? i gdzie idzie ten kabel czy az do samego radia? Bo koles bendzie rozbieral taki sam samochud wiec moge wszystko zaporzyczyc,audio oryginal nie bose.
wiec ja założyłem orginalny sub w boczek i dorobiłem wiazke kabli pociagnałem przy progu nad schowkiem i do radia , szału nie ma ale jestem zadowolonyquattre222 pisze:Witam mam pytanie takie radio to symphony 2,niegraja tylne glosniki mam audi avanta, i nibylo ani subufera ani wtyczki, w bagazniku, i gdzie mam znalezc schemat jak podlaczyc subofera? i gdzie idzie ten kabel czy az do samego radia? Bo koles bendzie rozbieral taki sam samochud wiec moge wszystko zaporzyczyc,audio oryginal nie bose.