Auto w rodzie od prawie 10 lat, w 06 rejestracja w kraju, ostatnio moja a6 zostala polakierowana prawie cala (bez zderzakow i dachu) zdj przedstawiaja auto tuz po woskowaniu. Przebieg ktory jest na liczniku 258k, jak widac tez na zdj w srodku kremowa skora, deska rozdzielcza boczki itd sa koloru granatowego. Auto wewnatrz jest w stanie oryginalnym, jedynym innym elementem jest radio ktore zmienilem 3 dni temu. Co do tapicerki, wymaga ona conajmniej czyszczenia poniewaz jest nieco zabrudzona, ale niestety kazdy jest w stanie sobie wyobrazic jak ciezko jest utrzymac jasne wnetrze w nienagannej czystosci.
Wiecej zdjec wstawie jak tylko cos cykne ; )
ja mam identyczne, z takimi samymi felgami ostatnio pomalowałem cały jeszcze raz i felgi na czarno a efekt wyszedł taki FOTO tak więc jak widzisz możesz dać u siebie np spody zderzaków w kolor tak jak u mnie jak i również listwy boczne w kolor (ja zapomniałem wspomnieć lakiernikowi żeby też je pomalował ale jest ok) no i oczywiście czarne szyby z tyłu to podstawa
kozacko wyglada ; p ale moim zdaniem do mojej nie pasuja ciemne szyby z tylu, poniewaz nie bylo by widac wnetrza, jak bym robil ciemne to albo wszystkie (tylne + przednie boczne) albo wcale ; ) co do felg, wydaje mi sie ze ta 16 jest za mala na ta bude, szukam jakiejs 18 zeby wygladalo inaczej, bo niestety gwintu ani springow na - nie zaloze poniewaz mojej miejsce zamieszkania na to nie pozwala ; /.
no wiadome, jak kto lubi, co do czarnych szyb to ja lubię jak są ciemne z tyłu a z przodu nie chce mieć ciemnych bo po pierwsze musi być widać kto jedzie a po drugie nie mam zamiaru przy policjancie zdzierać folii jak się przyczepi. Co do przodu to zrezygnuje z tego grilla który jest na zdjęciu ponieważ myślałem że to lepiej będzie wyglądać, pomaluję sobie oryginalny ze znaczkiem w czarny mat i wtedy zobaczymy co z tego wyjdzie, brewki też OUT. Co do felg to rzeczywiście mogą się wydawać trochę małe ale wydaje mi się że Twój trochę wyżej stoi od mojego ale uwierz mi, jakbyś dał te felgi w jakiś ładny kolor, czarne albo np białe to wcale nie wyglądałoby to tak źle. Ja też miałem wcześnie wrażenie że są trochę nie takie ale po pomalowaniu jak najbardziej mi się podoba. Co do większych to miałem już 17' i drogi u mnie załatwiły mi felgi które się pogięły a pogięte felgi roztelepały mi zawieszenie więc nigdy więcej większych niż 16', no chyba że drogi będą lepsze. Wiadome ktoś może powiedzieć żeby wolniej jeździć po dołach ale czasami po prostu nie da rady ominąć jakiegoś kociego łba jadąc nawet 50km/h
Gdybym mial czarne wnetrze to na 100% bym przyciemnil, ale przy kremowym to troche ten pomysl mi sie nie podoba ;D. Masz racje, moja stoi wyzej bo zawieszenie jest seryjne, jak pisalem wyzej moje miejsce zamieszkania nie pozwala mi na gwint ; / zeby dostac sie na asfalt musze przejechac 1.5km po polnej drodze. Te felgi mysle zostawic na zime sobie, a na lato ustukac troche sianka i kupic jakies 18, ale zobaczymy jak co wyjdzie. Grill w czarnym macie fajny pomysl ;D poszperaj w necie (na tym forum tez powinno byc) audi s6c5 avant na zlotym kole od bentleya, a noz cos z od niego podpatrzysz
[ Dodano: 2014-07-10, 19:55 ] maro88, Upominal sie o zdj wnetrza, ramka radiowa zostala wlasnie zamontowana wiec pokaze co mam w srodku ^^
Tutaj jeszcze zdj z daljszej odleglosci. ( z bliska wstyd bo nie umyte :P)
Nie nie, brewki odpadaja odrazu, uwazam ze szpeca caly wizerunek auta. Co do malowania zderzakow w kolor widzialem takie np chelsea78 ma tak pomalowane (wyzej w jakiejs odp jest link do zdj) i nie przemawia to do mnie za bardzo ; ) A xenon to myslalem od 6-10k