[A6C5] Przednie lampy przed a po lifcie.
[A6C5] Przednie lampy przed a po lifcie.
Witam,
Jako, że muszę wymienić jedną z lamp mam następujące pytanko. Czy przednie lampy sprzed liftu różnią się jakoś od tych po lifcie? Auto jest po lifcie a na allegro jednak większość lamp jest sprzed liftu i zastanawiam się czy będą pasować.
Jako, że muszę wymienić jedną z lamp mam następujące pytanko. Czy przednie lampy sprzed liftu różnią się jakoś od tych po lifcie? Auto jest po lifcie a na allegro jednak większość lamp jest sprzed liftu i zastanawiam się czy będą pasować.
Kolego różnią się wielkością soczewkąKarlos83 pisze:Czy przednie lampy sprzed liftu różnią się jakoś od tych po lifcie? Auto jest po lifcie a na allegro jednak większość lamp jest sprzed liftu i zastanawiam się czy będą pasować.

Witam serdecznie
Nie znalazłem tematu więc pozwoliłem sobie o napisanie postu tutaj.
Bardzo proszę o rozszyfrowanie i odpowiedź czy sto reflektory z anglika czy europejskie.
Widok od strony maski.
Nie znalazłem tematu więc pozwoliłem sobie o napisanie postu tutaj.
Bardzo proszę o rozszyfrowanie i odpowiedź czy sto reflektory z anglika czy europejskie.
Widok od strony maski.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 23 cze 2014, 18:19 przez wiwo, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki za odpowiedź. Nic więcej poza tymi oznaczeniami nie ma.
[ Dodano: 2014-06-23, 18:29 ]
Widzę że nikt nie dał rady odpowiedzieć czy jest to anglik czy nie. Ja znalazłem w internecie następującą informację.
W dopuszczonym na nasz rynek reflektorze lewym (kierowcy) wszystkie strzałki będą w jedną stronę. W reflektorze prawym (pasażera) strzałki będą w różne strony a u anglika - odwrotnie.
Może się komuś przyda.
[ Dodano: 2014-06-23, 18:29 ]
Widzę że nikt nie dał rady odpowiedzieć czy jest to anglik czy nie. Ja znalazłem w internecie następującą informację.
W dopuszczonym na nasz rynek reflektorze lewym (kierowcy) wszystkie strzałki będą w jedną stronę. W reflektorze prawym (pasażera) strzałki będą w różne strony a u anglika - odwrotnie.
Może się komuś przyda.
- kot919
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Audi Forum
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
Jak to w rzeczywistości jest po lifcie nie mam pojęcia i nie będę strzelał. Przed liftem natomiast gumka jest zintegrowana z tym plastkikiem który pokazałeś na zdjęciu. Wystarczy że odczepisz ten plastik z 2 zatrzasków + kilka wystających mocowań wokół reflektora i nie masz już opisu.wiwo pisze:To nie jest na gumkach lecz na plastikowej obudowie lampy
Z opisem na reflektorze postaram się sprawdzić jutro, jednakże sprawdziłem jedno zdjęcie wysokiej rozdzielczości i było widać jakieś oznaczenia na dole, od środka pojazdu (oczywiście ori Hella). Niestety nie wiem czy był to przed czy polift.
Jutro postaram się zerknąć na swoje reflektorki