Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

RSN-E wzmaczniacz rozładowuje akumulator

Nawigacja fabryczna
ODPOWIEDZ
mateusulek
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

RSN-E wzmaczniacz rozładowuje akumulator

Post autor: mateusulek » 23 cze 2014, 11:07

Witam! Koledzy szukam pomocy, mam radyjko rsn-e i do tego podłączony zewnetrzny wzmacniacz. Wszystko działało bez zarzutu aż do momentu aż padł mi akumulator i radio się wyzerowało tak że poprosiło o kod urządzenia. Od tego momentu po wyłączeniu radia tj. wyjęciu klucza ze stacyjki wzmaczniacz dalej chodzi i rozładowuje akumulator. Czym to może być spowodowane, czy jakieś ustawienia zostały wyzerowane i przez to wzmaczniacz się nie wyłączy czy gdzie szukać problemu? jeśli problem tkwi w ustawieniach to co ustawić bo po odłączeniu wzmacniacza od akumulatora nie mam dźwięku :(

Canibal.
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Canibal. » 23 cze 2014, 12:18

wydaje mi sie ze masz cos zle podlaczone. wzmak powinien sie wybudzac jak tylko wlaczysz radio a gdy wyjmiesz kluczyk powinien sie uśpić(czyli wylaczyc) . Sprawdz czy masz dobrze go podłaczone.

mateusulek
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: mateusulek » 24 cze 2014, 10:28

ale tak jak już napisałem, wszystko było w porządku dopóki nie padł mi akumulator i radio wyzerowało się i trzeba było aż wprowadzać kod radia. Nie wiem co jest grane ale przez to że mam wzmacniacz odpięty nie mogę słuchać muzyki gdyż dźwięk jest zależny od wzmacniacza.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja