Witam
Mam problem z tyną wycieraczką w mojej audi A6 c6 Avant. Kupilem auto i od razu nie dzialala czytalem oczywiście o tym ze wezyk i ze moze sie zapieklo i zardzewialo. No i oczywiscie tak bylo. Byl tak zardzewialy mechanizm ze ledwo go oczyscilem i doprowadzilem do ladu. Silniczek wygladal bardzo ladnie wiec nie ruszalem. Podlaczylem i nic. Po wielu podlaczeniach i sprawdzeniach nic. Pozstanowilem zobaczyc czy dziala silniczek podlaczylem dwa skrajne styki w kostce no i dziala. Dodam ze bezpieczniki wygladaja na dobre. Co moze być? Moze to ta płytka przy wycieraczce nie dziala w pełni. Moze ktoś podpowie. Pozdrawiam
Wycieraczka tył nie dziala mimo sprawnego silniczka
Wycieraczka tył nie dziala mimo sprawnego silniczka
Ostatnio zmieniony 23 cze 2014, 08:26 przez Ferek, łącznie zmieniany 1 raz.
nie wiem gdzie to napięcie powinno być
powiem tak w kostce na jednym styku jest prąd na przeciwległym chyba jest masa no i są jeszcze dwa w środku w nich chyba nie było nic.
Czy mogże być to wina płytki która jest przy silniczku do której się podłącza kostkę?? Kurcze wszytko wygląda ok a nie działa
Muszę jeszcze raz zobaczyć i posprawdzać. Czy może ktoś wie czy na pozostałych stykach w kostce powinien być prąd?

Czy mogże być to wina płytki która jest przy silniczku do której się podłącza kostkę?? Kurcze wszytko wygląda ok a nie działa