2g czy 3g bo metlik mam w glowie
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam, przejrzałem prawie całe forum i podobnie jak założyciel wątku mam mętlik w głowie. Posiadam Audi A6 2010, w schowku mam czytnik+sloty 2SD, ekran kolorowy. Wersja softu BBT_EU_P0020_D1. Czy to jest MMI 2G czy 3G? co zrobić aby dodać NAVI?0x4B25A pisze:wariat19804, dla pewności możesz jeszcze zrobić fotkę pokrętła MMi... ale jeśli ORI, to w tym roczniku MMi 3G nie występowało nawet
Ktora wersja MMI?
Audi A6 Avant 2010 2.0Tdi 170KM
Ta sama wersja softu(BBT_EU_P0020_D1), w schowku dwa sloty na karty oraz Cd (czy tez DVD?) i kabel do podlaczenia ipoda
Monitorek miedzy zegarami kolorowy ten duzy od MMI tez
Jak wchodze w CAR-Setup to mi wychodzi ze niedostepne....
Jak wchodze w NAVI wyskakuje niedostepne...
Poprzedni wlasciciel nic nie kuma a na forach miliony roznych wersji i kombinacji...
Co to za MMI? Auto mam tydzien i nie wiele sie orientuje
tak mi sie wyswietla ale pomiedzy zegarami mam kolorowy wyswietlacz
Ta sama wersja softu(BBT_EU_P0020_D1), w schowku dwa sloty na karty oraz Cd (czy tez DVD?) i kabel do podlaczenia ipoda
Poprzedni wlasciciel nic nie kuma a na forach miliony roznych wersji i kombinacji...
Re: Ktora wersja MMI?
ja mam to samo poza kolorowym wyświetlaczem między zegarami, wychodzi na to że 3G basic (w wyposażeniu jest jako "radio II low" )zibi5490 pisze:Audi A6 Avant 2010 2.0Tdi 170KM
BTW: masz bluetooth?
nie nie mam bluetooth (bynajmniej nic o tym nie wiem)
jak nie mam navi to jakos nieciekawie z tym egzemplarzem ogolnie fajne autko ale akurat sie spodziewalem ze bedzie navi
a w 4g basic jest navi? moze aktualizacje trzeba zrobic czy cos?
btw nie widze nigdzie na aucie anteny zadnej wiec nie wiem czy to juz w gruncie rzeczy nie swiadczy o braku navi
nie wiem nie znam sie.... fajnie by bylo za jakies niewielkie pieniadze sobie to jednak zamontowac...
jak nie mam navi to jakos nieciekawie z tym egzemplarzem ogolnie fajne autko ale akurat sie spodziewalem ze bedzie navi
btw nie widze nigdzie na aucie anteny zadnej wiec nie wiem czy to juz w gruncie rzeczy nie swiadczy o braku navi
nie wiem nie znam sie.... fajnie by bylo za jakies niewielkie pieniadze sobie to jednak zamontowac...
Też mam wersję BBT_EU_P0020_D1, wczoraj udało mi się uruchomić bluetooth, jednak brakuje mikrofonów, i słychać rozmówcę, ale mnie nie.zibi5490 pisze:nie nie mam bluetooth (bynajmniej nic o tym nie wiem)
Ta wersja na 100% nie ma navi.
najpierw trzeba odblokować ukryte menu (potrzebny VCDS):zibi5490 pisze:no a w jaki sposob uruchomiles BT
http://mr-fix.pl/wpis/mmi-3g-odblokowan ... wego-menu/
potem:
http://mr-fix.pl/wpis/mmi-3g-aktywacja- ... -oraz-hfp/
Warto sprawdzić czy masz mikrofony, bo ja się dalej z nimi bujam...
BTW: muzyki przez BT nie puścisz
EDIT:
Znalazłem zestaw:
http://naviservice.com.pl/pl/p/Zestaw-a ... -BASIC/106