Witam
Ile może kosztować opracowanie j.polskiego do MMI 3G Basic?
Posiadam oryginalny plik językowy i tam jest ileś języków, czy problematyczne jest edytowanie np. j.angielskiego przetłumaczenie go na polski i wgranie do MMI 3G. Proszę osoby które orientują się w temacie o wypowiedzi, handlarzom dziękuję za wypowiedzi typu "nie da się" "powodzenia" itp. Dawniej nie takie rzeczy robiłem i wszystko się dało. Pewnie znajdą się forumowicze którzy chętnie będą partycypować w kosztach tego. Ja popytam informatyków o koszty. I załatwi się temat raz dla wszystkich.
mmi3g Basic Opracowanie j.polskiego
mmi3g Basic Opracowanie j.polskiego
Audi A5 2.0 TFSI QATTRO
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Wszystko sie da tylko to jest ogromny zakres prac, nie znajac kodu zrodlowego ciezko jest je opracowac mianowicie system zaklada ze maxymalny ilosc liter w slowe to 8 (my tego nie wiemy moze byc 20 ) i juz moga byc problemy / ostatnio probowalismy przezucic z tej samej platformy na poprostu nowszy soft i tez sie dzialy jaja . a to glosu nie bylo a to mapa zle chodzila a przeciez to prawie takie same softy byly 253 i 257 , na 253 dzialalo all ok a na 257 juz problemy takze wszystko jest do ogarniencia ale tak jak mowie spory naklad pracy