Odpływy swoją drogą bo również były " zaklejone " w takim stopniu że nie mogłem znaleźć gdzie są te dziurki bo pierwszy raz ich szukałem :P myślałem że to są gumowe zaślepki właśnie żeby woda nie leciała a jak wsadziłem palca to jak w świeżą zaprawę murarską i tak doszedłem że to jednak były odpływy

Jednak najważniejsze żeby każdy użytkownik A6 sprawdził też gumę która uszczelnia dziurę gdzie przechodzi linka do otwierania maski silnika bo właśnie przez opadniętą gumkę naleciało mi wody do dziury od modułu komfortu, nawet widać wyschnięty osad jak się lało do środka

Teraz tylko suszenie tapicerki na podłodze, myślę o wsadzeniu do samochodu na noc specjalnego osuszacza do pomieszczeń żeby całą wilgoć wyciągnąć bo ciężko będzie to wysuszyć bo aż zielono tam jest na tapicerce od podłogi

.
szalony, szyba się naprawiła już przed tym jak doszedłem że woda jest pod nogami może lekka wilgoć pomieszała w module i przeschło w cieplejszy dzień i teraz jest ok, jak się powtórzy to czyszczę specjalnym środkiem wtyczki od modułu

Temat chyba zamykamy bo wszystko na razie się wyjaśniło