Silniczki lusterek
Silniczki lusterek
Witam. Koledzy czy silniczki zwierciadeł od A4 przejściowej będą pasować do A6 C5 po FL
Chciałem zrobić składane lusterka w moim Audi.

Jak kierowca dba o samochód , tak samochód dba o kierowcę
- kot919
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Audi Forum
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
Rozumiem że chcesz założyć składane lusterka do swojego samochodu, ale nie ma pojęcia co do tego mają silniczki 'zwierciadeł'
Za składanie odpowiedzialny jest mechanizm umieszczony bezpośrednio w stelażu samego lusterka. Czytałem kiedyś że ktoś próbował 'rzeźby' i przełożył te silniczki z jakiegoś lusterka dawcy do lusterka od A6 - ale moim zdaniem nie ma to sensu (mechanizm nie składa się tylko z silniczka) jak na portalach aukcyjnych i auto złomach można dostać odpowiednie lusterka za dobre pieniądze
Za składanie odpowiedzialny jest mechanizm umieszczony bezpośrednio w stelażu samego lusterka. Czytałem kiedyś że ktoś próbował 'rzeźby' i przełożył te silniczki z jakiegoś lusterka dawcy do lusterka od A6 - ale moim zdaniem nie ma to sensu (mechanizm nie składa się tylko z silniczka) jak na portalach aukcyjnych i auto złomach można dostać odpowiednie lusterka za dobre pieniądze

- kot919
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Audi Forum
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
Rozumiem Twój punkt widzenia, ale jeżeli chcesz doposażyć Twój samochód w coś nowego, to raczej ciężko się spodziewać aby ta rzecz się zepsuła (zważywszy że jej nie ma)marcinacm pisze: wiesz nie lubię kupować czegoś co jest dobre u mnieno to szkoda że nie da się zrobić poprzez dołożenie silniczków

Z drugiej strony zawsze można kupić lusterka składane a sprzedać swoje własne