AUDI RS6 by PAKO
-
- Forum Audi A6 / A7
Sosna, Gacek197 --- >> oklejanie trwało około tygodnia, natomiast był to maraton ponieważ auto było kompletnie rozebrane , tak aby folia pokryła dobrze ranty i zakamarki, i nie odkleiła sie przy pierwszej okazji. Jestem mega zadowolony ze staranności wykonania, robiła to firma z Jelcza Laskowic pod Wrocławiem FCD folie car design
- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adrian
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
-
- Forum Audi A6 / A7
Poprostu zakleilem blende folią a światło zostało pod nią hehe. Wyszedłem z założenia że ja nie używam bo rzadko kto siedzi mi na ogonieImmo pisze: Tak na marginesie, co zrobiłeś ze światłem przeciwmgłowym z tylnej blendy?
Też chcę swoją pomalować w kolor ale nie mam pomysłu co z tym cholernym światłem

graniczy z cudem, druga sprawa że przecietny diagnosta nawet nie wpadnie na pomysł ze tam mogloby być swiatło, bo nie ma zadnego zgrubienia (chyba ze sam ma a6 c5 )
Dla mnie światło totalnie zbędne, tym bardziej że nie jest to daily car
- Kamilson100
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damian
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Paliwo: Diesel
-
- Forum Audi A6 / A7
No kwestie spalania to traktuje raczej humorystycznie bo nie po to kupuje sie takie auto żeby liczyć hehe, no ale jak już pytasz to realne spalanie:
Jazda po mieście :
trzeba liczyc 20 litrow jazda normalna, 25 litrow jazda w miare dynamiczna ale w granicach rozsądku.
Jazda w trasie: jeżeli jedziemy do 120km głaskając gaz można uzyskać srednie w granicach 11-12 litrów. Spalanie rośnie w trasie wraz z przeroczeniem 2,5 tys obrotów, czyli uruchomienia turbin... i tu zaczyna sie zabawa predkości w trasie srednie ok 160 km/h to juz spalanie ok 18 litrów.
Ostra jazda zaczyna się 30+ górna granica jest granicą wyobraźni
Nie używam tego auta na codzień, odpoczywa sobie większość czasu w suchym garażu i jest na bieząco poddawana kolejnym poprawkom i ulepszeniom (juz niedlugo bardzo ciekawy update
) robie nim max 4-5 tys rocznie, ale sa to najlepsze kilometry i spalanie nie ma najmniejszego znaczenia. Paliwo tylko vpower 99+
Co do zdjęc wnętrza to nie mam za wiele, ale co tu pokazywać reszta jest OEM... skóra czarna recaro, alcantara decory włokno węglowe, navi mała....
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Jazda po mieście :
trzeba liczyc 20 litrow jazda normalna, 25 litrow jazda w miare dynamiczna ale w granicach rozsądku.
Jazda w trasie: jeżeli jedziemy do 120km głaskając gaz można uzyskać srednie w granicach 11-12 litrów. Spalanie rośnie w trasie wraz z przeroczeniem 2,5 tys obrotów, czyli uruchomienia turbin... i tu zaczyna sie zabawa predkości w trasie srednie ok 160 km/h to juz spalanie ok 18 litrów.
Ostra jazda zaczyna się 30+ górna granica jest granicą wyobraźni

Nie używam tego auta na codzień, odpoczywa sobie większość czasu w suchym garażu i jest na bieząco poddawana kolejnym poprawkom i ulepszeniom (juz niedlugo bardzo ciekawy update

Co do zdjęc wnętrza to nie mam za wiele, ale co tu pokazywać reszta jest OEM... skóra czarna recaro, alcantara decory włokno węglowe, navi mała....
- Kamilson100
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damian
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Paliwo: Diesel
- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7