Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive

Suzuki Gsx-R 600 K5

Prezentacja aut innych marek.
raftor
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Rafał
Rocznik: 2011
Moje auto: A6 C7
Nadwozie: Avant
Silnik: 3.0 CDYA 239KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: S-tronic
Paliwo: Benzyna

Suzuki Gsx-R 600 K5

Post autor: raftor » 02 maja 2014, 22:52

Witam

Po długim czasie nieudzielania sie na forum napisze kilka słów o mojej nowej maszynce :)

Suzuki GSX-R 600 model K5 końcówka 2005roku pierwsza rejestracja w 2006 , nalot 17-18k ori udokumentowany nie tylko ksiązką ale rachunkami papierami z serwisów itp , moto proste silnik skrzynia zdrowe , miało leżankę podwórkową na piachu i mały szlif na crash padzie na lewym boku nic poważnego .

Zakup sprzętu był spontaniczny , już wcześniej miałem styczność ze ścigaczami ale to mój pierwszy tak poważny sprzęt no i co tu dużo pisać zakochałem sie , jak na niego wsiadam serducho przyśpiesza i mimo bólu rak i pleców nie chce z niego zsiadać zmusza mnie do tego kontrolka rezerwy która zapala sie co 2 dzień :P przez 2 tygodnie jak go mam zrobiłem nim prawie tysiąc kilometrów .

po zakupie wymieniłem uszczelnienia w lagach i opony na nowe continentale road attack kierunki led , płyn hamulcowy

z ciekawych dodatków moto ma : stalowy oplot przód , tarcze pływające przód , amor skrętu

planowane mody hmmm dużo by pisać ale z grubsza , malowanie całego moto na czarno plus naklejki z gsxr 1000 k4 srebrno czerwone , złote klamki sportowe , zlote anodyzowane śrubki do owiewek i szyby , nowe lusterka , piaskowanie i malowanie wszystkich dekli , ramy i wahacza (jak mi sie będzie chciało rozbierać moto ) , wymiana szyby , zamontowanie metalowego stelaża na tablice plus kierunki led już są ale nie zamontowane , ksenon przód ,mody tłumika, w połowie sezonu wymiana oleju i filtrów , wymiana crash padów

to tak z grubsza :)

mam nadzieje że sprzęt będzie sie sprawował dobrze :)

pozdrawiam na razie kilka fotek które zrobiłem na pierwszej przejażdżce jeszcze przed wymiana opon , ale juz z kierunkami led , jak ją kupiłem to były uszkodzone kierunki łyse opony wiec moto jechało na lawecie :) dodałem tez fotke jak ja widze moje moto po modach :)

wrażenia z jazdy niezapomniane , 100km/h można osiągnąć poniżej 3 s ale co najważniejsze nigdy nie brakuje mocy przy wyprzedzaniu , vmax ok 270-280 jak na razie leciałem 260km/h i odpuściłem

na trasie złapałem sie z audi s6 c6 zostało bez szans daleko z tylu

pozdrawiam

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

damianio
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: damianio » 02 maja 2014, 23:05

miales oryginalne plasiki i pomalowales? dodajac naklejki od innego moto????

raftor
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: raftor » 02 maja 2014, 23:16

nic nie malowałem jeszcze ostatnia fotka to przykładowe zdjęcia jak chciałbym pomalować swoje moto :)

tak jak pisałem poprzednik położył moto i teraz jest porysowana , jedna owiewkę i tak juz ma odmalowana plus czacha jest też ryśnięta , ponadto mi osobiście podoba sie w czarnej kombinacji odmładza to motocykl :)

Krause
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Krause » 02 maja 2014, 23:26

Dla mnie gsxr od zawsze był niebiesko biały lub biało niebieski.Tak jak kawa zielona i yamaha niebieska. :]

raftor
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: raftor » 03 maja 2014, 12:28

No jasne to kwestia gustu ;p , mi np bardzo nie podobaja sie zielone i pomaranczowe kawy , gsxr niebiesko bialy jeszcze ujdzie najladniejszy wg mnie jest czarny lub bialy jestem raczej fanem stonowanej kolorystyki , chce miec cos oryginalnego i robie moto pod siebie zeby mi sie podobalo , choc ostatnio zaczolem miec watpliwosci czy nie zostawic go w ori barwach kwestia do przemyslenia ;)

Ok lece na majowke z bmw troche poswirowac ;p

Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne marki”

opony samochodowe opony samochodowe opony samochodowe
części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl
części samochodowe motostahttps://www.motostacja.pl