awaria mmi 3g audi a6 2009
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Nie wiem kolego co tam dokladnie u ciebie siedzi czy 3g basic czy high do basic ale generalnie istnieja tylko dwa pewne aktywatory by DUK63 i djsendka kazde inne moga - nie musza byc lipne , a wszystkie pliki z chomika napewno , nie chce cie tutaj demotywowac ale wg mnie trzeba edytowac eemprom a tego nie jestes w stanie zrobic samwlodi20 pisze:a dokładnie aktywatorem map uwaliłem bo od kumpla pożyczyłem płytę z mapami zobaczyć czy nawi działa
Sprawdziłem po numerach sterownika to wychodzi wersja high mmi 3g miałem wersje oprogramowania bnav eu k0022 d1 i mam pytanie czy coś nowszego wyszło do audi 3g mmi
A po za tym który serwis polecacie jeśli chodzi do odratowania i zrobienia tego sterownika aby działał
[ Dodano: 2014-04-22, 07:49 ]
Ale nie wiem czy jest to wersja z dyskiem czy bez ale mysle ze to drugie
A po za tym który serwis polecacie jeśli chodzi do odratowania i zrobienia tego sterownika aby działał
[ Dodano: 2014-04-22, 07:49 ]
Ale nie wiem czy jest to wersja z dyskiem czy bez ale mysle ze to drugie
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Najnowsza wersja to k0257 , zaden serwis ci tego nie zrobi bo oni nie ogarniaja takich rzeczy , u nich jedynie zalecana wymiana - takze dzwon do tych z krakowa
PS do mmi bez hdd basic jest soft k0256 ale spotkalem sie na zagranicznych forach gdzie z powodzeniem wgrywali soft z mmi 3g high k0257 do mmi basic !
PS do mmi bez hdd basic jest soft k0256 ale spotkalem sie na zagranicznych forach gdzie z powodzeniem wgrywali soft z mmi 3g high k0257 do mmi basic !