jest tam załozony bi halogen na h7 i diody led , pasek led mam już dwie sztuki z ramkami teraz prośba kolegów co mam jeszcze kupić jakie bi halogeny na h7 i jak bedą wygladały światła długie jaka żarówka i jak to podłaczyc w srodku w lampie aby było jak orginał czyli sciemniało się itp.
Lampy przód
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: predki
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 CDYA 239KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Lampy przód
Witam mam takie pytanko szukam i szukam ale nic nie znalazłem chce cos takiego przerobic u siebie z lampami wiem że trzeba ciąc lampe aby dostac sie do środka chce to zrobic najtańszym kosztem , czy ktos to przerabiał juz :
![Obrazek]()
jest tam załozony bi halogen na h7 i diody led , pasek led mam już dwie sztuki z ramkami teraz prośba kolegów co mam jeszcze kupić jakie bi halogeny na h7 i jak bedą wygladały światła długie jaka żarówka i jak to podłaczyc w srodku w lampie aby było jak orginał czyli sciemniało się itp.
Kolego bi halogen to masz długie światło zapala się po podniesieniu przesłony w soczewce.
Najlepiej będzie jak do tej lampy którą chcesz włożyć przerzucisz całą instalację wraz z gniazdem z działającej lampy (starej) i odpowiednio połączysz, bo jak się domyślam w starej lampie masz gniazda 10 pin a w nowej 14 pin...
Najlepiej będzie jak do tej lampy którą chcesz włożyć przerzucisz całą instalację wraz z gniazdem z działającej lampy (starej) i odpowiednio połączysz, bo jak się domyślam w starej lampie masz gniazda 10 pin a w nowej 14 pin...
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: predki
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 CDYA 239KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Tak ale starą lampe mam zwykła ,mam już diody led z ramką i mam halogen i teraz jak to wszystko do kupy połaczyć wiem że trzeba lampe rozkroić to bo szklo sciagnać to porażka ,iteraz mi chodzi jak to w środku podłączyć aby było fajnie i normalnie moduł zastosuje taki http://olx.pl/oferta/modul-audi-a6-s6-s ... 4XAx5.html aby mieć sciemnianie chodzi mi jeszcze o swiatła długie jak to zrobic
info lukasz_bolek@wp.pl