centralny zamek
centralny zamek
koledzy proszę o pomoc,mam mały problemik z ustawieniem centralnego zamka gdy otworze drzwi z pilota nie otwiera mi tylnych prawych drzwi(reszte drzwi otwiera),muszę jeszcze raz nacisnąć w pilocie otwarcie lub nacisnąć w środku odblokowanie dopiero je otwiera,w MMi ustawiona mam blokade drzwi na "wył" pomocy bo jest to trochę denerwujące czytałem instrukcje ale z niej nic nie wynika
marek
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jacek
- Moje auto: Allroad C5
- Rocznik: 2001
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 155KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
a przednie pasażera otwiera? sugestia wyłącz opcję selektywnego otwierania od obecnej wartości odejmij 8 w module komfortu (jeśli pasażera i z tyłu pasażera się otwiera to nie stosuj tego), ewentualnie coś z samym zamkiem skoro piszesz że reszta się otwiera. a w samym sterowniku drzwi się nie bawiłeś?
oprócz tego co nie mam to mam wszystko i
tu już nie ma nic do roboty
----------------------------------------------
CCCO 2015
kolejne nieuki nauczam jazdy po naszemu
tu już nie ma nic do roboty
----------------------------------------------
CCCO 2015
kolejne nieuki nauczam jazdy po naszemu
nie bawiłem się w sterowniku jedynie w MMi wyłączyłem zablokowanie drzwi podczas jazdy myślałem że może to coś zmieni ale nic nie zmieniło,dalej jest tak że jak nacisnę raz otwarcie drzwi w pilocie to otwiera mi wszystkie drzwi i klapę bagażnika oprócz drzwi tylnych prawych,muszę wcisnąć jeszcze raz otwarcie w pilocie żeby je otworzyło
marek