[A6C6] MMI --> POLSKI LEKTOR
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Ryszard
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
lektora wgrywa się raz tj. do pamięci ulotnej / nie chodzi o zasilanie /, tylko o mapy, musisz brać od tych co robili lektora - w przeciwnym wypadku jak włożysz inne / nie zmodyfikowane / mapy to lektora diabli wezmą.Deniro pisze:Dalej wolaja 500zl za pl lektor ale przeciez sa nowe mapy 2014 do nich tez osobno wgrywaja?
W MMI BASIC PLUS /czerwony wyświetlacz/ lektor jest wgrywany do czytnika i nie jesteś zależny z mapami od nikogo.
Lektor jest w pliku SPE....DB, to zbiór plików SM5 (zawierających pliki dzwiękowe w formacie ANS).
tak wyczytalem.. czyli jak mam lektora pl to musze zgrac ten plik z plyty dvd i go wam dac i tez bedziecie mieli pl? bo ten plik ma niecale 8mb wiec zaden problem gdzies to wrzucic...
tak wyczytalem.. czyli jak mam lektora pl to musze zgrac ten plik z plyty dvd i go wam dac i tez bedziecie mieli pl? bo ten plik ma niecale 8mb wiec zaden problem gdzies to wrzucic...
Mody:
MMI 2G + polski lektor
Klimatronik deluxe
Pompa oleju z TMASERWIS
MMI 2G + polski lektor
Klimatronik deluxe
Pompa oleju z TMASERWIS
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
W nawigacji z czerwonym ekranem - lektor jest wgrywany do czytnika MMIbigkaban pisze:Lektor jest w pliku SPE....DB, to zbiór plików SM5 (zawierających pliki dzwiękowe w formacie ANS).
a w 2G jest wgrywany do pamięci ulotnej / tak to się chyba nazywa / i tyle.
-
- Forum Audi A6 / A7
Jeżeli jest tak jak piszesz, a nie mam powodu żeby w to nie wierzyć to masz lepiej jak ja, bo mam wgranego lektora PL / firma - Uczymy Auta Polskiego / i jak włożę płytę org. AUDI to lektora tracę i muszę wgrywać ponownie. I teraz żeby mieć najnowszą mapę to muszę kupić u tej firmy co robiła mi lektora PL / chociaż już niby są tacy co też to robią /bigkaban pisze:ja mam mmi 2g i jak wsadzam plyte z mapa org to gada po ang jak wsadzam od typa co kupilem za 500zl to mam pl lektora.. wiec nie wiem o co chodzi.
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7