VAS 5054A
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
to wina instalki na 10000%rafal_m pisze:ODIS smiga na 7 az milo. na 8 nie bardzo chce dzialacPrzemek 3.0tdi pisze:na pewno chodzi o ODIS'a z nim mam problem, ale nie wiem czy zgodniości czy mam uwaloną instalkeDeniro pisze:Każdy sprzedawca twierdzi ze nie ruszy na 7 i musi być xp
Macie może wersje PL V19 VASa? trafiła mi sie EN głowica
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Instalka jest pierwsza klasa bo smiga na wszystkim poza 8. I jakos mnie to szczegolnie nie martwi bo nie nawidze 8.Przemek 3.0tdi pisze:to wina instalki na 10000%rafal_m pisze:ODIS smiga na 7 az milo. na 8 nie bardzo chce dzialacPrzemek 3.0tdi pisze: na pewno chodzi o ODIS'a z nim mam problem, ale nie wiem czy zgodniości czy mam uwaloną instalke
[/quote]Przemek 3.0tdi pisze: Macie może wersje PL V19 VASa? trafiła mi sie EN głowica
a co ma glowica do jezyka?
byc moze i wszyscy slyszeli, ja bynajmniej nie zamierzam stawiac i7 by uruchomic sobie VAS w maszynie wirtualnej. Zwlaszcza, ze nawet instalacja VAS czy ODIS jest banalnie prosta i o ile jestem w stanie zrozumiec odpalanie z VM DIS BMW (i po tym sie zrazilem do VM bo dziala mega wolno nawet na i3, a smiga jak szalone na natywnym pierwszym P4 z 1GB ram). Do VAS nie trzeba sco UNIXA i masy innych bzdur.tomcio1 pisze:czy nikt nie słyszał o VM VirtualBox?
-
- Forum Audi A6 / A7
rafal_m, trafiła mi sie naturalnie chinski clone , jakbyś wcześniej przeczytał pytałem czy ma ktoś V19 pl naturalnie chodziło mi o instalke i zamiast pisać z automatu i wyłapywać moje myśli pisane w locie podzieliłbyś sie dobrą instalką VASa jak i ODISa 2,1rafal_m pisze:Instalka jest pierwsza klasa bo smiga na wszystkim poza 8. I jakos mnie to szczegolnie nie martwi bo nie nawidze 8.

Ja właśnie nie dopatrzyłem i dostałem z ENDeniro pisze:Czy te zestawy ktore sa sprzedawane na allegro posiadaja v19 pl czy trzeba sobie samemu sciagac z internetu ?