Radio Concert II
-
- Forum Audi A6 / A7
Radio Concert II
Witam, otóż posiadałem radio concert I, postanowiłem zakupić Concert II bez chowanych guzików, teraz mam problem ze zmieszczeniem tego radia, radio nie wchodzi do końca ponieważ ma za duże plastiki, jak mogę temu zapobiec, kupić nową ramke czy jak? To jest Ramka po lifcie czy radio Concert II bedzie normalnie w nią wchodziło?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Doc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
porsche1996, hmm audi concert II są takie same tylko panel mają dostosowany do innej konsoli która zmieniła się po 2001 roku (nie chodzi mi o same radio A6 C5). Zarówno concert I (kaseciak) jak i concert II (na cd) występował w wersji 22cm i 23cm. Więc jak masz A6 przedlifta to powinieneś kupić radio 22cm. Poza tym musisz nabyć również emulator CAN-BUS który będzie emulował logikę, poprawne podświetlanie radia itd.
Moim zdaniem (tak sądzę) kupiłeś concert II np A3 czy A4 wersji 23cm, również bez chowanych gałek. Musisz mieć 22cm.
Moja rada...
Sprzedać i od nowa kupić.
Moim zdaniem (tak sądzę) kupiłeś concert II np A3 czy A4 wersji 23cm, również bez chowanych gałek. Musisz mieć 22cm.
Moja rada...

2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.
-
- Forum Audi A6 / A7