Witam.
Padła mi zmieniarka w aucie.
Wyczytałem że można jakieś urządzenie zamiast zmieniarki wstawić i będzie USB czytało.
Może ktoś coś więcej na ten temat powiedzieć??
Co zamiast zmieniarki cd dla MMI2G HIGH
Co zamiast zmieniarki cd dla MMI2G HIGH
bombi
Mapa paliwowa i 240 KM już jest
Mapa paliwowa i 240 KM już jest

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Re: Co zamiast zmieniarki cd dla MMI2G HIGH
Sa DENSION Gateway 500, jest tez oryginalne AMI, mozna tez wlozyc inna zmieniarke, zwykla lub MP3... mozna tez podlaczyc sobie AUX-IN i podpiac mp3/ipoda/czy co tam innego masz ze zlaczem mini-jack;)bombi pisze:Witam.
Padła mi zmieniarka w aucie.
Wyczytałem że można jakieś urządzenie zamiast zmieniarki wstawić i będzie USB czytało.
Może ktoś coś więcej na ten temat powiedzieć??
Ja kupiłem DENSION Gateway 500 - wychaczyłem na allegro używkę bez kabli za 330zł. Jedynie co musiałem zrobić to przylutować przewody zasilania oraz podłączyć światłowody. Trzeba również zaktualizować soft bo wtedy jest więcej funkcji....
Druga opcja to tuner TV ale nie badziewie za 400zł tylko taki za 600zł. + musisz zamontować u specjalisty Fbas do sterownika MMI....
ps. jest też coś takiego jak VNSmedia za 800zł ale czytałem na forach że jest to shit i nie działa prawidłowo....
Najlepszą opcją jest tuner + fbas bo masz TV, muzykę i możesz podłączyć kamerę cofania czyli full wypas
Druga opcja to tuner TV ale nie badziewie za 400zł tylko taki za 600zł. + musisz zamontować u specjalisty Fbas do sterownika MMI....
ps. jest też coś takiego jak VNSmedia za 800zł ale czytałem na forach że jest to shit i nie działa prawidłowo....
Najlepszą opcją jest tuner + fbas bo masz TV, muzykę i możesz podłączyć kamerę cofania czyli full wypas