W C5 wiem, że zdarza się, że nie ma manetki (dokładka FIS-a itp.). Ale o C6 nie wiedziałem, wychodziły wersje bez sterowania FIS-em?Mazdomania pisze:O ile jest manetka do FIS-abo wbrew pozorom nie wszystkie ją mają

Sama byłam bardzo zdziwiona, ale na prawdę wychodziły C6 z FIS-em, a bez manetki do sterowania nim.wedka pisze:W C5 wiem, że zdarza się, że nie ma manetki (dokładka FIS-a itp.). Ale o C6 nie wiedziałem, wychodziły wersje bez sterowania FIS-em?Mazdomania pisze:O ile jest manetka do FIS-abo wbrew pozorom nie wszystkie ją mają
Chciałbym odświeżyć temat. Stałem się posiadaczem Audi A6 C6 z 2010 po FL, bez manetki do sterowania FISem. Na FISie pokazuje tylko zasięg (plus tytuł granej piosenki/radio i temperaturę). Orientuje się ktoś może czy zmiana manetki wystarczy? Trzeba coś programować VCDSem? Trzeba zmieniać FIS/zegary?Mazdomania pisze:Sama byłam bardzo zdziwiona, ale na prawdę wychodziły C6 z FIS-em, a bez manetki do sterowania nim.wedka pisze:W C5 wiem, że zdarza się, że nie ma manetki (dokładka FIS-a itp.). Ale o C6 nie wiedziałem, wychodziły wersje bez sterowania FIS-em?Mazdomania pisze:O ile jest manetka do FIS-abo wbrew pozorom nie wszystkie ją mają