[ A6 C6 Avant] [ A6 C6] Plastik osłaniający próg
[ A6 C6 Avant] [ A6 C6] Plastik osłaniający próg
Witam, widziałem niedawno A6 C6 sedan po lifcie i zauważyłem że posiada osłonę plastikową na progach za przednimi kołami. Chciał bym zakupić takie coś do swojego auta, bo noszę się z zamiarem przemalowania progów. A jak wiadomo wszystko co wystrzeli z koła to mi te progi na nowo zniszczy.
Wie ktoś może jak nazywa się część o której piszę, jaki ma numer?
Wie ktoś może jak nazywa się część o której piszę, jaki ma numer?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
fajnie mieć audi
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: MaTyS
- Moje auto: A6 C7
- Rocznik: 2013
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 CDYA 239KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Chyba, że to jest uszczelniacz progowy (4F0809493)
nr 34
http://www.partsbase.org/audi/audi-a6-avant-a6-eu-2011-4f-b-000-001-80090-seal-body/
nr 34
http://www.partsbase.org/audi/audi-a6-avant-a6-eu-2011-4f-b-000-001-80090-seal-body/
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam ponownie, dziś udało mi się dorwać na parkingu A6 C6 po lifcie i zrobiłem zdjęcie zaślepki, osłony progu o którą mi chodzi. Skonfrontowałem to zdjęcie z moim autem i teraz widać jak na dłoni o co chodzi.
Niestety obawiam się że ów element to jednak nie nr 34 z Etki o którym było wcześniej. Bo on mi raczej wygląda na tą gumę pod progiem, do której mocuje się podnośnik w razie wymiany koła.
W związku z powyższym mam wielką prośbę, ponieważ nie wieżę, by nikt na forum nie miał A6 po lifcie, to proszę najmocniej kogoś o odczytanie numeru tej części. Przecież ona trzyma się zaledwie na jednej śrubce więc to dosłownie 5 min roboty.
A bez tej małej części to progi długo nie nacieszą się nowym lakierem
Niestety obawiam się że ów element to jednak nie nr 34 z Etki o którym było wcześniej. Bo on mi raczej wygląda na tą gumę pod progiem, do której mocuje się podnośnik w razie wymiany koła.
W związku z powyższym mam wielką prośbę, ponieważ nie wieżę, by nikt na forum nie miał A6 po lifcie, to proszę najmocniej kogoś o odczytanie numeru tej części. Przecież ona trzyma się zaledwie na jednej śrubce więc to dosłownie 5 min roboty.
A bez tej małej części to progi długo nie nacieszą się nowym lakierem
fajnie mieć audi
no ok w takim razie ten element nr 34 z Etki to jednak nie uchwyt podnośnika. Jednak moje wątpliwości co do tego, że jest to osłona "czoła" progu wynika z zamieszczonego rysunku pokazującego element nr 34, otóż na rysunku odbiega on od kształtu osłony, zaślepki o którą mi chodzi.MaTyS pisze:Uchwyt podnośnika 9
Obrazek
fajnie mieć audi
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marek
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2007
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Witam
Też jestem zainteresowany , juz wiem wiecej. 4F0809493 to jest lewa strona, 4F080949 - prawa strona. Cena w serwisie to 17 zł za strone Ale czy to jest to właśnie trzeba zaryzykować. Bo może być też pozycja 36 . A wyglada to tak jak na zdjeciu :
Też jestem zainteresowany , juz wiem wiecej. 4F0809493 to jest lewa strona, 4F080949 - prawa strona. Cena w serwisie to 17 zł za strone Ale czy to jest to właśnie trzeba zaryzykować. Bo może być też pozycja 36 . A wyglada to tak jak na zdjeciu :
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 21 maja 2014, 14:19 przez marok111, łącznie zmieniany 1 raz.
Były : 80 B3 2.0
80 B4 1,9 TDI
A6 C5 1,9 TDI i rózne inne pomiedzy nimi
jest A6 C6 2,7 TDI FWD manual - prawdziwy S-line
80 B4 1,9 TDI
A6 C5 1,9 TDI i rózne inne pomiedzy nimi
jest A6 C6 2,7 TDI FWD manual - prawdziwy S-line