[Nawigacja fabryczna] Najnowsza mapa do nawigacji
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Kamil
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 FSI 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
DVD 1:
Andora, Belgia, Francja, Niemcy, Gibraltar, Wielka Brytania, Irlandia, Liechtenstein, Luksemburg, Monako, Holandia, Austria, Portugalia, Szwajcaria, Hiszpania
DVD 2:
Albania, Bośnia i Hercegowina, Bułgaria, Dania, Niemcy, Estonia, Finlandia, Grecja, Włochy, Chorwacja, Łotwa, Liechtenstein, Litwa, Macedonia, Czarnogóra, Norwegia, Austria, Polska, Rumunia, San Marino, Szwecja, Szwajcaria, Serbia, Słowenia , Słowacja, Czechy, Węgry, Watykan
są to 2 obrazy iso i je się bezpośrednio wypala na płytę DVD+R
Winrar ma możliwość wypakowania .iso i otwiera je, ale jak nagrasz pliki luzem po wypakowaniu to może, ale nie musi działać.
Najlepiej wypalać obraz iso bezpośrednio.
Andora, Belgia, Francja, Niemcy, Gibraltar, Wielka Brytania, Irlandia, Liechtenstein, Luksemburg, Monako, Holandia, Austria, Portugalia, Szwajcaria, Hiszpania
DVD 2:
Albania, Bośnia i Hercegowina, Bułgaria, Dania, Niemcy, Estonia, Finlandia, Grecja, Włochy, Chorwacja, Łotwa, Liechtenstein, Litwa, Macedonia, Czarnogóra, Norwegia, Austria, Polska, Rumunia, San Marino, Szwecja, Szwajcaria, Serbia, Słowenia , Słowacja, Czechy, Węgry, Watykan
są to 2 obrazy iso i je się bezpośrednio wypala na płytę DVD+R
Winrar ma możliwość wypakowania .iso i otwiera je, ale jak nagrasz pliki luzem po wypakowaniu to może, ale nie musi działać.
Najlepiej wypalać obraz iso bezpośrednio.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marek
- Rocznik: 2015
- Moje auto: Q5
- Nadwozie: SUV
- Silnik: 2.0 TFSI 245KM
- Kontakt:
,kamil666 pisze:U mnie raz czytalo a raz nie. Navi sie wylaczalo po czym znowu widzial plyte. Podmuchalem tam kompresorem i uzylem plyte czyszczaca. Poki co mam spokoj. Z navi nie korzystam, ale teraz nie ma problemow.
Jak nagralem na dvd- to nie czytalo nic, tylko dvd+
Witam
Też miałem problem z laserem. Gdzieś na forum wyczytałem o czyszczeniu, ale atakie że wyciągasz napęd , na stól rozbieracz i czyszczenie. Ja tak zrobiłem. Już 4 m-ce działa jak złoto. Najnowasze mapy ( 2 płyty też).
Pozdrawiam
Były : 80 B3 2.0
80 B4 1,9 TDI
A6 C5 1,9 TDI i rózne inne pomiedzy nimi
A6 C6 2,7 TDI FWD manual - prawdziwy S-line
obecnie Q5 2015 2,0 TFSI
80 B4 1,9 TDI
obecnie Q5 2015 2,0 TFSI
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marek
- Rocznik: 2015
- Moje auto: Q5
- Nadwozie: SUV
- Silnik: 2.0 TFSI 245KM
- Kontakt:
Z tego co wiem, to są firmy które oferują polskiego lektora do 2G. Polega to na tym, że wysyła sie im napęd DVD navi i wgrywaja lektora w pamięć napedu. Koszt 500 złDeniro pisze:Przerabialem temat , czyscilem patyczkiem do uszu co prawda bylo sporo brudu ale niestety laser nie wstal...
PS. czy jest polski lektor ? jak go dograc ewentualnie?
wg mnie za dużo, wole słuchać po angielsku.
Były : 80 B3 2.0
80 B4 1,9 TDI
obecnie Q5 2015 2,0 TFSI
80 B4 1,9 TDI
obecnie Q5 2015 2,0 TFSI