Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[usluga ] Naprawa sterowników ABS i nie tylko

ODPOWIEDZ
liberro

[usluga ] Naprawa sterowników ABS i nie tylko

Post autor: liberro » 23 sty 2009, 23:59

Witam , po wszelkich przebojach i po spartolonej przez jedną pseudo firmę z Zabrza robocie z czystym sumieniem mogę polecić Wam gościa który odratował zjeb...y przez tą firmę sterownik. Gość któremu można zaufać.

And the winner is ....

Naprawa sterowników ABS i nie tylko
Lech Wrotniak.
Ptasia 34/24
65-525 Zielona Góra
792929291

I daje 12 m-cy gwarancji. Tamten partacz dawał 24 ale co z tego jak nie potrafił zrobić standardowego sterownika :-)

Działa szybko fachowo i rzeczowo. A co najważniejsze zaosczędzi Wam sporo nerwów.

P.S. Uprzedzając fakty, pseudo firma która zabrała sie za naprawe sterownika nie mając o tym zbytniego pojęcia znajduje się pod postacią usera forum a6klub i agituje na rzecz partacza z Zabrza czyli siebie. Jezyk jego jest gładki i czysty jak pielucha niemowlaka , żart i riposty grypsiaste dlatego zwieść się i ja dałem :) ale robota jego śmierdzi a smrod zabić nie łatwo. Strzeżcie się Szatana :)))
Ostatnio zmieniony 18 lis 2011, 13:51 przez liberro, łącznie zmieniany 1 raz.

liberro

Post autor: liberro » 24 sty 2009, 09:01

Oka Andi . Widzisz ja mam 99 % pewności że to on ale zawsze jest 1 % a przecież przez 1 % kogoś tu na forum rujnował nie będe . Mogę Ci obiecać Andi że bedę śledził tematy i jak zobaczę że namawia do napraw u siebie z miejsca dam ostrzeżenie w poście i wyląduje w dziale ODRADZAM . Sądze że ten Pan po tym co przeczytał więcej tematów tu nie zamieści bo strzelilby sobie jedynie samobuja. Dodam tylko że barwnie się on reklamuje na allegro i widzę ze zdązył złowić kolejnego frajera .

P.S. Przypadek z Zabrza był ewenementem, danych firmy nie podam chyba że dojdzie do sytuacji opisanej powyżej . Nie chce jednak aby inne firmy ze śląska kosztem gościa cierpiały więc jeżeli znajdziecie jakiegoś fachowca z Zabrza lub Gliwic zawsze możecie zapytać mnie czy to ten na PW lub telefonicznie 888 888 500

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polecam (spoza Forum)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja