Mąż kupiła sobie Audi A6 wersja w kombii, rocznik 2003. Niestety w samochodzie nie ma radia fabrycznego, zostało ono zamienione na radio blaupunkt, które bardzo słabo odbiera. Mężowi marzy się radio fabryczne Audi i takie chciałabym mu kupić na urodziny. Problem w tym, że nie wiem gdzie takiego radia szukać, na allegro widziałam tylko używane egzemplarze. Pomożecie?
Fabryczne radio do Audi A6
Fabryczne radio do Audi A6
Witam 
Mąż kupiła sobie Audi A6 wersja w kombii, rocznik 2003. Niestety w samochodzie nie ma radia fabrycznego, zostało ono zamienione na radio blaupunkt, które bardzo słabo odbiera. Mężowi marzy się radio fabryczne Audi i takie chciałabym mu kupić na urodziny. Problem w tym, że nie wiem gdzie takiego radia szukać, na allegro widziałam tylko używane egzemplarze. Pomożecie?
- Patryk Bydzia
- Forum Audi A6 / A7

- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
amalke, Patryk Bydzia ma rację.
Kliknij na allegro.pl i poszukaj: "Radio Concert II Audi A6" 
Odnośnie nowego, oryginalnego radia A6 C5 2003, chyba odpada. Ale zadzwoń do ASO Audi (Autoryzowana Stacja Obsługi) i zapytaj.
Odnośnie nowego, oryginalnego radia A6 C5 2003, chyba odpada. Ale zadzwoń do ASO Audi (Autoryzowana Stacja Obsługi) i zapytaj.
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.