Akcja serwisowa - cewki
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
akcja cewek
Witam
Jestem nowym uzytkownikiem na forum audi a6,akurat patrze i jest interesujacy dla mnie temat o cewkach,moje audi ostatnio cos faluje na wolnych obrotach i mysle ze moze to byc problem cewek,mieszkam w holandii i mam pytanie czy w holandii tez sa takie akcje cewek (wymiana na nowe za darmo? )
Wczoraj w aucie byly wymienione klocki hamulcowe z tylu,ale podczas komputerowego cofania tloczkow rozkladowal sie akumulator
, i teraz wyskoczyla mi zolta kontrolka (check) byly sprawdzone bledy i wyszli ze akumulator byl rozlaczoby na +- 30 sekund,ale teraz juz akumulator na komputerze pokazuje ze jest 100% i ten check znowu wyskoczyl,czy moze to byc jednak ten blad caly czas od akumulatora?
pozdrawiam
Jestem nowym uzytkownikiem na forum audi a6,akurat patrze i jest interesujacy dla mnie temat o cewkach,moje audi ostatnio cos faluje na wolnych obrotach i mysle ze moze to byc problem cewek,mieszkam w holandii i mam pytanie czy w holandii tez sa takie akcje cewek (wymiana na nowe za darmo? )
Wczoraj w aucie byly wymienione klocki hamulcowe z tylu,ale podczas komputerowego cofania tloczkow rozkladowal sie akumulator

pozdrawiam
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt: