Hej,
Jest ktoś w stanie odpowiedzieć mi na pytanie czy głowica od silnika 2.7 będzie pasował do 3.0 ASN ?
[A6 C5] Głowica od 2.7 do 3.0 ASN
A długa historia, muszę wymienić głowice, jest nieszczelna, olej zapiernicza na zewnątrz.
Szukam szukam i nie mogę znaleźć. Wszędzie jakieś składanki nie wiadomo z ilu aut, a ja potrzebuję kompletu, nie chce za 2 tygodnie znowu jej zdejmować bo Bóg wie co to będą za puzzle. Z reszta to nie mój wymysł tylko mechanik polecił mi właśnie wymianę kompletu który już "razem" jeździł, wiadomo wszystko jest spasowane itp. Chyba nie jest to błędne podejście
A z naszymi polskimi realiami i magikami na allegro można kupić głowice z 5 aut
Namierzyłem 2 ogłoszenia na zdjęciu nie widzę tylnych kół z łańcuchem, ehh znowu jakaś zagadka
jutro muszę zadzwonić.
Przy okazji jak ktoś ma albo wie gdzie szukać to proszę o pomocną dłoń.
Prawa głowica ASN może być bez pokrywy, koniecznie komplet.
Pozdrawiam
Niech moc będzie z wami:)
Szukam szukam i nie mogę znaleźć. Wszędzie jakieś składanki nie wiadomo z ilu aut, a ja potrzebuję kompletu, nie chce za 2 tygodnie znowu jej zdejmować bo Bóg wie co to będą za puzzle. Z reszta to nie mój wymysł tylko mechanik polecił mi właśnie wymianę kompletu który już "razem" jeździł, wiadomo wszystko jest spasowane itp. Chyba nie jest to błędne podejście

Namierzyłem 2 ogłoszenia na zdjęciu nie widzę tylnych kół z łańcuchem, ehh znowu jakaś zagadka

Przy okazji jak ktoś ma albo wie gdzie szukać to proszę o pomocną dłoń.
Prawa głowica ASN może być bez pokrywy, koniecznie komplet.
Pozdrawiam
Niech moc będzie z wami:)