temat na pewno już omawiany ale nie mogę znaleźć podpiełem manetke ale jeszcze chce podpiąć spryski bo kable mam koło zbiorniczka i te zarówki czy spalone
niech minie ktoś na kieruje na temat lub wyśle opis na pw lub tu jak admin nie wysypie tematu
kable z szarej wtyczki
- kot919
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Audi Forum
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
Kolego przeczytaj Twoją prośbę raz jeszcze - jest ona strasznie nieczytelna.temat na pewno już omawiany ale nie mogę znaleźć podpiełem manetke ale jeszcze chce podpiąć spryski bo kable mam koło zbiorniczka i te zarówki czy spalone
niech minie ktoś na kieruje na temat lub wyśle opis na pw lub tu jak admin nie wysypie tematu
Opis której wtyczki potrzebujesz? (jest sporo szarych wtyczek w samochodzie) Co chcesz do niej?podłączyć? (o jakie kable koło zbiorniczka Ci chodzi)
Jeżeli chodzi o wtyczkę (złącze) licznika (32konektorową), to sugeruję zajrzeć w tematy dotyczące wymiany licznika na pełen FIS. Na 100% są tam zamieszczone schematy

- kot919
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Audi Forum
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
OK ... w tym linku masz rozpiskę konektorów złącz licznika: http://forums.audiworld.com/showthread.php?t=2798354smyku28 pisze:doładnie chodzi mi o wtycze do licznika