Jaki wzmacniacz
Jaki wzmacniacz
Witam zepsol mi sie wzmacniacz model 4F0 035 223 G czy musze miec taki sam kod czy moze sie roznic koncowa literka czy ma roznice czy to bedzie A,B,H D /??
ile kosztuje wgranie sterwonikow i aktualizacja i kodowanie MMi??
dzieki za pomoc
ile kosztuje wgranie sterwonikow i aktualizacja i kodowanie MMi??
dzieki za pomoc
Zorientuj się czy nie wystarczy wymienić przekaźnika (z tego co kojarzę jest tam 20A).
Temat był omawiany na elektrodzie.
Co do MMI - na wzmacniaczu nie ma ochrony, wobec tego nie będziesz zmuszony jechać do aso.
Nie trzeba wgrywać żadnych sterowników ani aktualizować mmi.
Pozdrawiam
Temat był omawiany na elektrodzie.
Co do MMI - na wzmacniaczu nie ma ochrony, wobec tego nie będziesz zmuszony jechać do aso.
Nie trzeba wgrywać żadnych sterowników ani aktualizować mmi.
Pozdrawiam
VCP, AVDI, 3G+, MiB2, CP, Parametryzacja, Ktag, naprawa przekładni elektryczych
wzmacniacz
czy jak kupiewzmacniacz uzywany to musze go w aso kodowac?? czy nie jest potrzebna wizyta w aso ??dzieki za poomoc
wzmacniacz
mam Bose ,a powiedz mi jeszcze czy musze spisac kod z glosnika prawego z przodu czy wystraczy ze kupie do mojego modelu auta bose.bo akurat tez mi glosnika brakuje z przodu
Oczywiście, że wzmacniacz trzeba kodować w aucie.tomcio1 pisze:Nie trzeba niczego kodować.
Kup używkę i wsadź. Będzie działać.
Oczywiście zwróć uwagę jaki masz pierwotny system nagłośnienia - audi premium, bose czy b&o.
Każdy wzmacniacz do MMI ma ochronę komponentów, wizyta w serwisie konieczna (lub u sprytnego fachowca).
W A6 C6 nie było B&O.
wzmacniacz
a ten sprytny fachowiec jak to zrobi
slyszalem ze tylko w aso moga to zrobic bo on line jakos sie lacza?? prawda
czy tylko wystarczy jak on to odblokuje??

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Dokladnie jest juz na swiecie kilka urzadzen ktore robia component protection poza aso, w ograniczony sposob (potrzebny jest w wiekszosci wypadkow wsad z gateway'a samochodu dawcy...)LukaszH pisze:gracyk75, wlasnie jemu moj nie jest potrzebny ma swoje wzmacniacze i nie trzeba jechac do aso i on to robi na miejscu tak mi powiedzial gosc z ktorym rozmawialem
witam dzisiaj byl ojciec w aso sciagnac ochrone komponentu i nie bardzo wiem co jest wyswietlil im sie komunikat " nie mozna bylo odblokowac elektroniczne nastepujacuych podzespolow:
komputer-J525- sterujacy cyfrowym procesorem dzwieku"
status: ERROR_NRC_RequestOutOfRange:ServiceID:ResponseCode
pomozcie mi odczytac to wszystko gosc nie bardzo sie znal i nie wiedzial co jest ? czy to znaczy ze wzmacniacz padl??
komputer-J525- sterujacy cyfrowym procesorem dzwieku"
status: ERROR_NRC_RequestOutOfRange:ServiceID:ResponseCode
pomozcie mi odczytac to wszystko gosc nie bardzo sie znal i nie wiedzial co jest ? czy to znaczy ze wzmacniacz padl??