menu między fotelami
-
- Forum Audi A6 / A7
Jeśli ktoś ma panel między fotelami a nie ma przycisku MENU może sobie dorobić, lub kupić kompletny panelik.
Jeśli chcesz dorobić wystarczy zwykły mikroprzełącznik.
trzeba wlutować się w odpowiednie miejsce na płytce i gotowe.
ZySkujemy dodatkową możliwość ustawiania godziny(nie trzeba już klikać na zegarach), zmiany języka wyświetlacza(nie potrzebny VAG), czy przy odpowiednim kodowaniu uruchomić na postoju wentylator pomimo że nie mamy WEBASTO, RÓWNIEŻ można go(wentylator) zaprogramować by przewietrzył wnętrze jeśli na zewnątrz będzie upał
Jeśli chcesz dorobić wystarczy zwykły mikroprzełącznik.
trzeba wlutować się w odpowiednie miejsce na płytce i gotowe.
ZySkujemy dodatkową możliwość ustawiania godziny(nie trzeba już klikać na zegarach), zmiany języka wyświetlacza(nie potrzebny VAG), czy przy odpowiednim kodowaniu uruchomić na postoju wentylator pomimo że nie mamy WEBASTO, RÓWNIEŻ można go(wentylator) zaprogramować by przewietrzył wnętrze jeśli na zewnątrz będzie upał

Hiszpania jest piękna....szkoda że tak daleko
-
- Forum Audi A6 / A7
NIE DO końca.
Jeśli masz już nawigację ze sterowaniem między fotelami to wiązka jest pociągnieta, jeśli masz WEBASTO to również,
jeśli nie ma nic, to najprawdopodobniej trzeba rezać do licznika.
Wprawdzie temat przerabiałem w A4, ale myślę że rocznikowo powino być taka sama możliwość dorobienia
Tutaj potrzebne informacje z forum A4.
http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/aut ... ja-277696/
a to mój panelik z dorobionym przyciskiem MENU
![Obrazek]()
oraz punkty lutowania.
![Obrazek]()
Jeśli masz już nawigację ze sterowaniem między fotelami to wiązka jest pociągnieta, jeśli masz WEBASTO to również,
jeśli nie ma nic, to najprawdopodobniej trzeba rezać do licznika.
Wprawdzie temat przerabiałem w A4, ale myślę że rocznikowo powino być taka sama możliwość dorobienia
Tutaj potrzebne informacje z forum A4.
http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/aut ... ja-277696/
a to mój panelik z dorobionym przyciskiem MENU
oraz punkty lutowania.
Hiszpania jest piękna....szkoda że tak daleko