Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

schowek a6 c5

Wnętrze
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
dexter92
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

schowek a6 c5

Post autor: dexter92 » 19 lut 2014, 12:48

Witam miałem urwany jeden zawias w schowku i aby go naprawic konieczne było jego wymontowanie i okazało się że coś było kombinowane żadne oświetlenie nie działa i tutaj główne pytanie co do tego tematu po co idą 2 kableki (u mnie są obcięte lub upalone)
do jednego zawiasu do tego lużnego już na kostce jest coś przerabiane i kableki doprowadzone tylko do oświetlenia a co to jest tam przy zawiasie ? jakiś elektryczny zamek ?a i jeszczejedno juz nie bedę zakładać nowego temu i zaśmiecać po co u mnie na klapie jest to kółko czarne z (navigacja gps)oraz w schowku w bagażniku mam jakąś puszkę od navi i mogę ją włączyć i wył . dla was to może banalne pytania ale prosze o wyrozumiałość po prostu nie wiem czemu to służy gdy ja nie mam w desce navigacji

mrporpoise

Post autor: mrporpoise » 19 lut 2014, 19:02

Kolego, co do nawigacji - to masz Navi ale wektorową. Oznacza to tyle że pokazuje tylko strzałki bez rzutu ulic itd. Najprostsza i jedna z pierwszych navi.

Co do kabelków w schowku - prawdopodobnie od krańcówki czyli od czujnika otwarcia schowka - by lampka zapalała się tylko po otwarciu.

Pozdrawiam :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja