Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Dolozenie tabletu z androidem - szukanie miejsca

Wnętrze
Komandosik
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Komandosik » 19 lut 2014, 09:06

Ja kombinuje nadal ;) powiedz mi jak rozwiałeś problem Audio - do czego podłączyłeś wyjscie Jacka ? do Line In w normalnym radiu? :>

Mnie wciąż korci umiejscowienie tego + wlasnie obd2 :)) Najgorzej rozwiazac wlasnie problem z muzyką i 5.1 systemem -.-'

Jesli chodzi o launcher to nie ma problemu sa i gotowe nakladki a i mozna pokusic sie o napisanie swojego. Mapowanie przycisków także + lutowanie ich na zewnatrz. Można nawet pokusić się o pełne sterowanie głosem - mój znajomy napisał apke sterującą głosem (wysyłanie smsów, dzwonienie, nawigacja, programy etc) i calkiem fajnie to chodzi :) moge podac linka jak kogos zainteresuje.

Problemem może byc tylko podłączenie FM - tak zeby przez tablet mozna było słuchac samego radia (bez rzezby z drugim urzadzeniem)... czas to przemyslec :D moze faktycznie warto wywalic 2dinowe navigation plus :P

Awatar użytkownika
pastaldo
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Janusz
Rocznik: 2000
Moje auto: A6 C5
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.5TDI 150KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Post autor: pastaldo » 19 lut 2014, 11:00

xtr3mist pisze:pastaldo, jak już pomontuje wszystko tak jak ma być docelowo to zapraszam na oględziny:)
Lekki offtop, w ogóle to jakieś spoty audicowców z lublina w lublinie są?
Hehe nie wiem. Ja nawet na serduszku w styczniu to spotkałem sie ze stara ekipą z A4 klubu a z A6 nikogo osobiście nie znam.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja