wyprowadzenie rca z bose
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Łukasz
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 140KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
wyprowadzenie rca z bose
witam, chcę pociągnąć wyjście audio z kostki iso, a tu jest problem, bo przejściówka iso na rca jest bez rozgałęzienia link , Spotkał ktoś przejściówkę z rozdzielaczem iso, czy musze lutować?
- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Kontakt:
- kot919
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Audi Forum
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
Jeżeli chodzi Ci o takie coś:
to jak widać istnieje
Wystarczy, że załączoną przez Ciebie przejściówkę wepniesz w tę przedstawioną wyżej, i w ten sposób uzyskasz wyjście audio, i nadal będziesz miał obsługę zmieniarki i telefonu.
Jeżeli chcesz możesz sobie połączyć je elektrycznie, ale w ten sposób będziesz miał zrównoleglone wyjście, a to z kolei może za bardzo obciążyć końcówkę mocy radia.
to jak widać istnieje

Wystarczy, że załączoną przez Ciebie przejściówkę wepniesz w tę przedstawioną wyżej, i w ten sposób uzyskasz wyjście audio, i nadal będziesz miał obsługę zmieniarki i telefonu.
Jeżeli chcesz możesz sobie połączyć je elektrycznie, ale w ten sposób będziesz miał zrównoleglone wyjście, a to z kolei może za bardzo obciążyć końcówkę mocy radia.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Łukasz
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 2.5TDI 140KM
- Skrzynia: Manual
No to mnie nie urządza. Bo dalej mam jedną żółta kostkę. Chce podłączyć dodatkowe line out. Zolta kostka idzie do fabrycznego wzmacniacza. Pytam o to czy ktos widział rozdzielacz line out? Tak aby nie tracić wyjścia na wzmacniacz bose i do tego mieć dodatkowego rca. (żółta to line out i potrzebuje zrobic by z radia byly takie dwa wyjścia zamiast jednego. Rozgałęźnik żółtej kostki.). Teraz rca mam pociągnięte z głośnika a to ponoc szkodliwe.