[ A6 C5 ] Montaż LCD w zagłówkach
[ A6 C5 ] Montaż LCD w zagłówkach
Siemano Panowie .
Ja z takim pytaniem dziś . Montował juz ktoś z Was LCD w zagłówkach ? a może ktoś ma LCD w zagłówkach juz seryjnie. Chodzi mi o to że chciałbym je tam umieścić . Całą tapicerkę mam skórzaną i teraz nie wiem czy bawić się w to samemu czy powierzyć komuś . A jeśli to drugie to komu na ślasku . Nie wiem jak się dobrać do fotela zbytnio którędy puścić przewody z zagłówka do fotela , a potem z fotela do kokpitu. W uchwytach zagłówków są otwory więc myślę żeby te kable tam jakoś przepchnąć ale co dalej ...
Ja z takim pytaniem dziś . Montował juz ktoś z Was LCD w zagłówkach ? a może ktoś ma LCD w zagłówkach juz seryjnie. Chodzi mi o to że chciałbym je tam umieścić . Całą tapicerkę mam skórzaną i teraz nie wiem czy bawić się w to samemu czy powierzyć komuś . A jeśli to drugie to komu na ślasku . Nie wiem jak się dobrać do fotela zbytnio którędy puścić przewody z zagłówka do fotela , a potem z fotela do kokpitu. W uchwytach zagłówków są otwory więc myślę żeby te kable tam jakoś przepchnąć ale co dalej ...
Re: [ A6 C5 ] Montaż LCD w zagłówkach
Zadzwoń do Jacka Rycmana z Magro o/Sosnowiec - kier. salonu Audi. Jak kupowałem u niego autko (jeszcze wtedy był to salon Bieńkowskiego), to mówił, że ma sprawdzonych gości do których wożą autka klientów... Podaję nr do salonu Magro: (32)269-87-23.liberro pisze:Siemano Panowie .
P.S.
Jacek to naprawdę moto-pasjonat i byle kogo nie poleci...
To mamy ten sam problemcensored pisze:Jak sie nie myle , to Klinikę Dźwięku masz w Częstochowie przy MM
Ja jeszcze nie mam , bo narazie mam dylemat , czy montować LCD w zagłówkach , czy montować ekran na podsufitce

http://www.4tuning.pl/news/14,montaz-mo ... w-zaglowku polecam ta lekture
dzieki niej zronisz wszystko samemu
pozdrawiam
dzieki niej zronisz wszystko samemu
pozdrawiam
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
LCD
moje sa do poprawienia bo opracowalem lepsza metode montazu nie ta u mnie i w linku powyzej
kabel ciagniesz obok rurki od mocowania zaglowka bo jest ona pelna to jest pret a nie rurka i przez oparcie fotela najlepiej wloknem szklanym
moje sa do poprawienia bo opracowalem lepsza metode montazu nie ta u mnie i w linku powyzej
kabel ciagniesz obok rurki od mocowania zaglowka bo jest ona pelna to jest pret a nie rurka i przez oparcie fotela najlepiej wloknem szklanym
--
Pełne ambiente QQ2
HeadUp KS1
Fotochrom 5SJ
Homelink VC1
Elektryczna pokrywa 4E7
Pełne ambiente QQ2
HeadUp KS1
Fotochrom 5SJ
Homelink VC1
Elektryczna pokrywa 4E7